Az egykori Való Világ játékos egy olyan platformra regisztrált, melyet elsősorban olyan hölgyek használnak, akik ugyan a testüket árulják, de fizikai kontaktus nélkül.

Molnár szeretné megmutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is szép lehet egy női test. Mivel úgy érezte, sokan kíváncsiak rá, úgy döntött, hogy előnyt kovácsol ebből az ismertségből.

„Legutóbb egy olyan fotót töltöttem fel az Instagram-oldalamra, ahol félmeztelen vagyok és csak egy napszemüveg van rajtam. Nyilván nem látszik semmi belőlem, de sejteni lehet, hogy nincs rajtam ruha. Elképesztő, hogy milyen mennyiségű és tartalmú kommentek érkeztek. Tömegével jöttek az üzenetek, van aki csak beszélgetni szeretne velem, volt aki vacsorázni vitt volna, mások pedig közelebbről is megismertek volna, ha finom akarok maradni” – mesélte, majd arról beszélt, hogy miért döntött így.

„Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt, és most már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, hogy az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek. Hamarosan új vizekre evezek. Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test” – tette hozzá Molnár.

(Bors)

(Borítókép: Molnár Anikó Fotó: RTL/Fókusz)