Az egykori Nagy Ő gardróbjából is előkerült a bikini, amelyben előszeretettel mutogatja formás idomait. Molnár Anikó az elmúlt két napban nem egy, nem kettő, hanem három napozós képet is közzétett az Instagram-oldalán.

Hideget, meleget is kapott legújabb fotóira a 17 ezer követővel rendelkező, sminktetoválással foglalkozó egykori valóságshow-szereplő, aki az elmúlt napokban a kertjében süttette a hasát – vagy inkább a melleit. Egy-egy képén ugyanis egyenesen a képünkbe tolja a dekoltázsát.

A TV2 Nagy Ő című műsor 2004-es szériájának „főnyereménye" nemrég 28 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, miután megtudta, hogy csak egy hajszálra van a cukorbetegségtől. Először gyógyszeres kezelést, majd napi szinten injekciókat kapott, végül 10 hónap alatt éhezés és edzés nélkül sikerült megszabadulnia a feleslegtől. Legutóbb akkor hallatott magáról, amikor a TV2 képernyőjére tavaly visszatérő Nagy Ő című reality idén induló, 5. évadáról kérdezték, pontosabban, hogy jelentkezne-e versenyzőnek Árpa Attila kegyeiért.

Semmi bajom Attilával. Sőt! Karizmatikus, vonzó férfinak tartom, de tudom, hogy nem vagyok az esete. Biztos vagyok abban, hogy az első adandó alkalommal hazaküldene. Ráadásul nem egyszer nyilatkozott már nem túl hízelgően rólam. Azt is kijelentette, hogy élete egyik legnagyobb hibáját követte el, amikor képernyőre tett. Ezek után hogy jelentkeznék a műsorba? Nem fogom magam leégetni! A volt felesége, Tomán Szabina mellett egyébként sem rúghatnék labdába, kíváncsi leszek, hogy lesz-e valaki, aki valaha felér hozzá

– fogalmazott korábban a Story magazinnak Molnár Anikó, aki egyúttal sok sikert is kívánt Árpának.

Na de íme a legutóbbi, tegnap posztolt Insta-fotója:

Nyár van, alig fűrdőruhában...

– írta a képhez Molnár Anikó.