Nem aratott osztatlan sikert Jennifer Lopez legutóbbi bejegyzése az Instagram-felhasználók körében.

Az 53 éves énekes-színésznő, aki jó ideje egy olasz fehérnemű márka nagykövetek, egy kihívó fehérneműs videóval jelentkezett, s bár kétségtelen, hogy nagyon jól áll neki a csipkés, türkizkék viselet, követői szerint vannak sokkal fontosabb dolgok is annál, minthogy közzétegye, miben lepi majd meg férjét, Ben Afflecket Valentin-napon. 

Érdekesség, hogy Jenny from the Block című sláger előadójának nyakában egy mintegy 2600 dollárt (több mint 940 ezer forintot) érő nyaklánc látható, írja a PageSix.

„Ez a fehérnemű biztosan hatalmas mosolyt fog csalni Ben Affleck arcára...” – jegyezte meg kommentben az egyik Instagram-felhasználó. Az énekes-színésznő azonban nem csupán dicsérő hozzászólásokat kapott.

„Több mint 20 ezer ember halt meg a törökországi földrengés miatt. Ez a szám 100 ezerre is rúghat, senkit nem érdekel a bugyuta Valentin-nap.”

„Nagyon szeretem JLo-t, de utálom, hogy minden képét és videóját megszerkesztik, kisimítják a bőrét. Nem jó példa sem a nőknek, sem a gyerekeknek. Engem nagyon zavar.”

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)