Reggeli hírösszefoglalónkban még: Lagzi Lajcsi koncertjére még árulják a jegyeket, holott az énekes már börtönben lesz.

Weisz Fanni

A modell a Borsnak nyilatkozott arról, hogy felszedett néhány kilót az utóbbi időben, ám mindezt teljesen tudatosan tette, hiszen azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében. 

„Valóban felkúszott néhány kiló az elmúlt években. A 170 centimhez 48 kg voltam, most 53 vagyok. Sokkal jobban érzem magam ettől a bőrömben. Szerencsére arányosan szedtem fel a kilókat. Egészségesen táplálkozok, és rendszeresen edzek is. Tudatosan élek” – árulta el Weisz, aki a mostanában egyre népszerűbb plasztikai műtétekről is kifejtette a véleményét:

„Nincs semmi kifogásom a plasztikai műtétek ellen, ha valakinek a lelkét megnyugtatja, persze a túlzásokat nem támogatom, de ha a kérdés arra irányulna:

nekem még nem volt plasztikai műtétem”

Galambos Lajos

Lagzi Lajcsi büntetőügye 2015 óta zajlik. A vád szerint közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve több tízmilliós tételben lopott vizet, gázt és áramot, az egyik lakóparkjukat pedig eleve úgy terveztette és építtette meg, hogy ott gipszkartonnal leválasztott szobát alakított ki az áramlopáshoz. A bíróság végül felbujtásért és lopásért első fokon 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, három évre eltiltotta a közügyektől, valamint 11 millió forintos vagyonelkobzással sújtotta. Az ügyészség súlyosbítási kérelme után, a Budapest Környéki Törvényszéken letöltendő szabadságvesztését végül 3 év 6 hónapra emelték. A Bors most arról számolt be, hogy Galambos március 11-ei, tatabányai koncertjére még árulják a jegyeket, noha a mulatós énekesnek február 15-én kell bevonulnia  a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, azaz a kecskeméti börtönbe. A bulvárlap megkereste a szervezőt, aki reagált a hírre, miszerint Lagzi Lajcsi már börtönben lesz a koncert idején:

„A rendezvényt megtartom és bízom benne, hogy gördülékenyen le fog zajlani. Bízom a buli sikerében és még inkább a fellépőkben.

Számítok Lajcsira és jelenleg nincs B verzió”

– jelentette ki határozottan a buli szervezője.

(Borítókép: Weisz Fanni. Fotó: Velvet)