Február elején mindenkit sokkolt a hírt, hogy mindenki kedvenc sportoló párosa, Kucsera Gábor és Tápai Szabina 10 év házasság és három gyerek után beadta a válópert. Az egykori kézilabdázó akkor úgy fogalmazott: házasságuk megcsalásoktól sem volt mentes. Kucsera az emberek céltáblájává vált, ám időközben Tápairól is egyre többen kezdték terjeszteni, hogy ő sem volt hűséges a férjéhez. Úgy tűnik, mostanra több, hozzájuk közel álló informátor is megerősítette a híreszteléseket.

A Tápai Szabina hűtlenségéről szóló pletykáknak a TV2 Tények Plusz stábja próbált utánajárni. Elsőként a HOT! magazin főszerkesztőjéhez fordultak, aki úgy fogalmazott:

Szivárognak ki olyan hírek is, hogy Szabinának is voltak botlásai.

Kelemen Krisztina hozzátette, hogy több, az egykori házaspárhoz közel álló informátor is azt állítja, az egykori kézilabdázó sem volt a hűség mintapéldánya, bármennyire is az exférje került reflektorfénybe az utóbbi időben.

Bár Szabina egyelőre még hallgat a híresztelések kapcsán, Kucsera Gábor már nyilatkozott arról, hogy mennyire megtépázta őt az elmúlt időszak. A világbajnok kajakozó el akarta kerülni, hogy ennyit foglalkozzon a magánéletével a média, ennek ellenére egymást követték a hírek, hogy mely nőkkel folytathatott viszonyt. A Velvet Kucsera egy korábbi románcának is utánajárt.

„Egy híres párnak mindig számítania kell az ilyen nagymértékű figyelemre, ugyanis az emberek ilyen esetekben mindenre kíváncsiak egy sztárpár élete kapcsán. A legnehezebb helyzetben a pár gyermekei lehetnek, akik szintén rengeteg kérdést és piszkálódást kaphatnak kortársaiktól” – fogalmazott egy pszichológus szakértő a Tények Plusznak. A gyerekeik közül a legidősebb, a 9 éves Bence lehet a legkitettebb az egyre csak tornyosuló botránynak, ő ugyanis már az újságok címlapjain is nap mint nap találkozhat szüleik kálváriájával.

(Borítókép: Tápai Szabina. Fotó: Papajcsik Péter/Index)