Korábban többször lehetett hallani híreszteléseket arról, hogy válságba került Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága. Végül Tápai döntött úgy a napokban, hogy megerősíti: a világbajnok kajakozóval végleg zátonyra futott a kapcsolatuk.

Az egykori kézilabdázó elárulta, tíz éven át tartó kapcsolatuk megcsalásoktól sem volt mentes, de sokáig nagyon elfogadó volt gyermekei apjával szemben. Végül belátta, hogy kapcsolatuk nem működik tovább.

Kucsera Gábort korábban több széles körben ismert személlyel hírbe hozták, az azonban biztos, hogy Tápai Szabina előtt egy színésznő is elrabolta a szívét.

Kucsera korábban a nála öt évvel idősebb Sári Évivel alkotott egy párt, akivel közösen tervezték a jövőjüket: együtt akartak családot alapítani.

Úgy tudni, másfél évig alkottak egy párt. 2009-ben szakítottak, mert nem volt elég idejük egymásra.

„Régóta nem mentek rendben a dolgaink. Gábor, mivel a pekingi olimpiára készül, folyamatosan edzőtáborban volt, és ez minden idejét, energiáját és figyelmét lekötötte. Én pedig szombatonként vagyok nagyon elfoglalt, hiszen A Társulat című szereposztó show háziasszonyaként dolgozom. Egy idő után

rengeteg feszültséget szült, hogy nem tudunk együtt lenni.

Emiatt pedig azt a kis időt, amit végül mégis sikerült kiszorítani egymásnak, folyamatos veszekedéssel és vitázással töltöttük. Egyszerűen nem volt időnk szeretni egymást, hiszen nem azzal van a baj, hogy elmúltak az érzelmeink. De már nem voltunk képesek együtt élni” – vallotta beannak idején a Blikknek a színésznő, akinek szavait a Ripost idézte. Kucsera nem kommentálta korábbi szakításának okait, s egyelőre a válásáról sem nyilatkozott, valamint az őt ért támadásokra sem reagált. Mindenesetre napról napra dagad a körülötte lévő botrány, ahogy egyre több csontváz hullik ki a szekrényből. Csütörtök óta hírbe hozták egy férjezett modellel, akivel állítólag hosszabb távú viszonya volt, valamint a Bors TikTok-videója alatt egy hölgy azt állította, hogy Kucsera egy időben az ő egy huszonéves barátnőjével csalta Tápait. Többen ugyanakkor a kézilabdázót is meggyanúsították, hogy 10 éves házasságuk ideje alatt „ő sem volt szent”.

(Borítókép: Kucsera Gábor. Fotó: TV2)