Pénzzé teszi szeretett otthonát és még pár másik, többmilliárdot érő ingatlanját Galambos Lajos, akit emiatt többen azzal vádolnak, hogy szökésre készül. A trombitás azt mondja, a befolyó összeggel nem az a célja, hogy máshol kezdjen új életet.

Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi azért válik meg a 22 szobás budai villától, mert családjával kevesebbel is beérik. A zenész több százmilliót akar a rezidenciáért: a 400 millióra becsült Sas-hegyi ingatlan árából a gyerekeinek is venne lakást.

„Azért árulom a birtokot, mert kevesebb is elég. Egy olyan 22 szobás kúriában élünk a gyerekeimmel, amit nem tudunk kihasználni... Ez nem azért 22 szobás, mert én 22 szobát építettem, hanem azért, mert az Esterházy család annak idején ekkorát épített” – szögezte le Galambos a Tények Plusz riportjában, amelyet  TV2 Mokka című reggeli műsorának mai adásában adtak le. A zenész azt sem titkolta, hogy megviseli az évek óta tartó negatív kommentcunami.

„Nagyon rosszul esnek a megjegyzések. Főleg azoknak, akik a környezetembe vannak, a gyerekeimnek” – vallotta be.

Mint ismert, Galambos Lajos múlt héten egészségi okok miatt nem vonult be a kecskeméti börtönbe. A zenészre jogerősen három év hat hónapos börtönbüntetést szabtak ki víz-, gáz- és áramlopás miatt. A Világgazdaság azt írja, hogy a 2017-es vádirat szerint Galambos összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió forint értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet.

(Borítókép: Galambos Lajos. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)