Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy válságba kerülhetett Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita kapcsolata. Az énekes nem tagadja, hogy problémáik adódtak. Sokak szerint új dalának szövege is beszédes.

„Igazából nem szerettem volna erről nyilatkozni, mert nem akartam összemosni a két dolgot, mert igazából semmi köze nincs egymáshoz. De én is látom, hogy micsoda lavina indult el a médiában.

Sajnos azt be kell vallanom, hogy egy ideje már ténylegesen egy hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel.

De jelen pillanatban a legfontosabb nekünk a gyerekünk nyugalma és boldogsága” – tisztázta a TV2Tények Plusz riportjában az énekes, akinek felesége a hírek szerint el is költözött otthonról.

A Megasztár korábbi győztese korábban arról is nyilatkozott, hogy felesége jól viseli, hogy nagy figyelem övezi őket, és a rajongók miatt sem idegeskedik.

„Nem kezeli rosszul. Sőt

az első pillanattól kezdve megértette, hogy miről van szó. Nyilván egy koncert után nem fogok leállni flörtölni egy másik lánnyal...

Biztosan haragudna rám, de alapvetően nem is vagyok ilyen” – szögezte le az énekes, aki nemrég egy új dalt is kiadott. A Rácz Bélával, azaz Young G-vel közös, Nagy a baj című szerzemény a rajongók szerint sok mindenre utalhat, ám Király leszögezte: nem egy szomorú számról, hanem egy bulidalról van szó, amelyet nem az ő lelki állapota ihletett. A címét például Király-Virág Anita találta ki.

Király Vikor és Virág Anita 2020-ban kötötték össze életüket. Szerelmük gyümölcséből egy gyermekük is született, Kolen.

(Borítókép: Király Viktor és Király-Virág Anita. Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images. Ajánlókép: Sven Hoogerhuis/BSR Agency/Getty Images)