Justin Bieber felesége ellen összefogtak Selena Gomez rajongói: az amerikai modell közösségi oldalairól sorra iratkoznak le az emberek, mondván, most túllőtt a célon.

A botrány abból indult, hogy az utóbbi időben egyre többen bántották Selena Gomezt a testsúlya miatt. Az énekesnő-színésznő évek óta lupusszal küzd, és a betegség az oka annak, hogy a testsúlya is gyakran változik, valamint az arca is puffadtabb lesz időnként. Az interneten sokan élcelődtek a sztár megjelenésén, köztük az exe felesége, Hailey Bieber is.

A modell közzétett egy felvételt, melyben elmondta, hogy mi a véleménye a Selena body-shaming esetről:

Nem azt mondom, hogy megérdemelte, de Isten időzítése mindig tökéletes

– mondta Justin Bieber felesége, ami annyira felháborította a követőit, hogy törölnie kellett a felvételt. Az énekesnő így reagált a kijelentésre.

Rendben van, hidd el. Nem hagyom, hogy ezek a dolgok negatívan érintsenek. Legyetek kedvesek mindenkivel, csak így szabad. Puszillak

– írta Gomez a videóhoz, amit egy rajongója tett közzé. Bieber a véleménye után annyi gyűlölködő kommentet kapott, hogy végül úgy döntött, korlátozza a kommenteket a közösségi oldalain. Ám ez még nem minden: a TikTokon egy trend indult, melynek lényege, hogy arra buzdítja az embereket, hogy iratkozzanak le a modell Instagram-oldaláról. Sokak szerint Bieber egy bántalmazó személy, akinek nincs helye az ilyen platformokon. 

@jelena.remember 📉📈 #selenagomez #haileybieber #fyp ♬ оригинальный звук - ♥️

A felhívás sikeresnek bizonyult, a két sztár oldalának követési számai látványosan változtak. 

(Cosmopolitan)

(Borítókép: Hailey Bieber Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)