Alább azokat az Instagram-bejegyzéseket láthatja, amelyeket az elmúlt egy napban osztottak meg a hazai és külföldi hírességek.
  • Különleges évfordulót ünnepelt tegnap Járai Máté és felesége, Kíra. A Jászai Mari-díjas színész az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy 24 éve alkotnak egy párt.

„Valamit fent felejtett a lakásban és visszaszaladt érte, én lent maradtam az utcán, átsétáltam a túloldalra és ott vártam...néhány perc múlva megérkezett, kilépett a kapun és elindult felém...önkéntelenül mosolyogni kezdtem, sugárzóan szép volt és halálosan bolndog voltam, hogy ez a lány felém tart és hozzám tartozik! Nekem ez a szerelem 24 év után! Éppen ma 24 éve Ő az életem legfontosabb szereplője!” – fogalmazott a színész, aki nehéz napokat tudhat maga mögött: távoznia kellett az RTL Reggeli című műsorából. Bár legfrissebb nyilatkozatában úgy fogalmazott: tudta, hogy ez a műsor nem egy nyugdíjas állás, mégis megviselte, hogy elküldték.

  • Emily Ratajkowski kisfia még csak egyéves, de már modellkedik. A kis Skye élete első divatkampányában szerepel. Lapozzon az imádnivaló felvételekért!

„Édesapám és az igazi védelmünk, Zámbó Simon, hiányoznak mind a ketten. A Rotink eltűnt” – írta az énekes.

  • Az utóbbi időben csak nagyon keveset lehetett hallani a 2021-es X-Faktor győzteséről, Balázs Alexről, azaz Alee-ról. A fiatal rapper az Instagram-oldalára is csak ritkán posztol, a minap azonban kivételt tett: megosztott magáról egy friss felvételt, amely nem aratott osztatlan sikerült. Alee-t többen kritizálták, s volt, aki azzal vádolta meg a rappert, hogy feltöltette az ajkait.
  • Különleges szelfivel jelentkezett az Instagram-oldalán Csonka András. Az énekes-színész egykori szereplőtársaival, a Família Kft. című sorozat egykori színészeivel fotózkodott. A képen Csonka Pici a Hajnalkát alakító Dzsupin Ibolyával, a Vilit megformáló Juhász Illéssel, és az Ádámot megtestesítő Kárász Zénóval látható.

„Teljesen mindegy, hogy 24 éve vége, amikor találkozunk, ott vagyunk, benne vagyunk, és röhögünk az akkori sztorikon. Família kft forever” – olvasható a posztban.

  • Varga Viktor anyaszült meztelen képeket tett közzé magáról. Az énekes a posztban modern ősemberként jellemzi magát.
  • A Mokka műsorvezetőnője, Orosz Barbara franciaországi utazásáról tett közzé néhány látványos felvételt.

„Templomok, temetők, utcák, terek, múzeumok, piacok.. Mind sokat mondanak egy városról.. Ezt a kis könyvvásárt hétvégente rendezik a La Vieille Bourse udvarán, ami a város egyik legpatinásabb műemléke. Szokatlan flamand építészete üzeni, a városka a kereskedelemben fontos szerepet töltött be a múltban, polgárai jómódúak voltak, ezt a hely építészete hűen tükrözi a jelenben is. Egy igazi irodalmi utazás kellős közepén találhatja magát az ember egy pillanat alatt, valódi könyvritkaságokat , régi újságokat, posztereket kínálnak a kommunikatív, vidàm árusok, akik megannyi történettel szórakoztatjàk a nyitott vevőket. A helyet másnap visszaszerzik a sakkozók, akik hosszú órákon át játsszák elhivatottan párbajaikat...” – mesélte.

  • Több mint 5,5 millió ember kedvelte azt a lapozható Instagram-posztot, amely nyomokban sem tartalmaz sminket és filtert. A natúr szelfiket az egykori Disney-sztár, Selena Gomez osztotta meg, aki régóta a testpozitivitás hírnöke. Az énekes-színésznő fontosnak tartja, hogy platformján ne csak tökéletes, stúdióban készült felvételeket osszon meg magáról: ezúttal otthona kényelmében, pattanásosan, természetes göndör hajjal fotózkodott.
  • Horváth Éva a tengerparton pózolt, a hullámok közben nyaldosták a lábát.

„A werkfotók, a kulisszatitkok gyakran érdekesebbek, mint a kész anyag. A mai fotózás viszont kivétel. Hamarosan meg is mutatom a kész képeket” – tudatta követőivel a műsorvezetőnő.

  • Instahíradónkat Kocsis Tibor vicces bejegyzésével zárjuk.

„Nagyanyám mindig azt mondta: “ne nézd olyan közelről a tévét, elromlik a szemed!” Na, ezeknek aztán mondhatom!” – írta az X-Faktor korábbi győztese.

(Borítókép: Selena Gomez. Fotó: Christopher Polk/NBC/NBC via Getty Images )