A modell odavan minden olyan tevékenységért, amely során elárasztja szervezetét az adrenalin.

A Szerencsekerékben és a Farm VIP című műsorban is lehetőségük volt a nézőknek közelebbről megismerni Sydney van den Boscht. A fiatal lány nemrég a Mokka vendége volt és elárulta, hogy nemrég értek haza egy mexikói álomnyaralásról az édesanyjával. A kiruccanás során egy teljesen váratlan élményben volt részük, amikor összefutottak egy magyar csoport tagjaival, akik szerencselánynak nevezték őt, utalva ezzel a TV2-es vetélkedőben nyújtott teljesítményére.

Van den Boscht egyáltalán nem zavarja a jelző, hiszen pozitív, vidám személyiségnek gondolja magát. Akkor is igyekezett a dolgok jó oldalát nézni, amikor szembesült komoly betegségével egy évvel ezelőtt. Mint azt akkor a Velvet is megírta,

a modellként is ismert nő 2022 tavaszán életmentő műtéten esett át, amely során mindkét mellét el kellett távolítani.

Isten mindig annyi terhet tesz ránk, amit az ember elbír

 – vallotta a történtekkel kapcsolatban.

Van den Bosch jelenleg úgy érzi, sok nőn segített az elmúlt egy évben, hiszen médiaszereplései során többször felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a hölgyek számára a rendszeres szűrővizsgálat. A követői visszajelzései alapján a szerencselány állítja, hogy többen is az ő példájából tanulva fordultak orvoshoz.

Visszaül az iskolapadba

Van den Bosch a beszélgetés során arról is beszélt, hogy él-hal minden olyan tevékenységért, amely során elárasztja a szervezetét az adrenalin. Ennek megfelelően szinte mindenféle járműért rajong, nagy álma, hogy egyszer hajóskapitány legyen belőle. Először azonban az iskolapadban bizonyít újra, ugyanis szeptembertől kommunikáció és médiatudomány szakon kezdi meg a tanulmányait. Mint azt elárulta, a televíziós műsorkészítés érdekli leginkább.

(Borítókép: Sydney van den Bosch. Fotó: Getty Images)