A színész igazán nagy sikernek könyvelheti el, hogy korábban kilenc évadért kapott akkora összeget, mint jelenleg egyetlen epizódért.

Az utóbbi időben Zendaya fizetésétől volt hangos a külföldi sajtó, ugyanis a 26 éves Emmy-díjas amerikai színésznő igen sikeres szerződést alkudott ki: közel 1 millió dollárral (360 millió forinttal) lesz gazdagabb minden Eufória-epizód után a harmadik évad során.

Hollywoodban azonban bőven van ennél feljebb, ha a népszerű színészek büdzséjéről van szó. Korábban a Velvet is beszámolt Pedro Pascal fizetéséről. Bár a színész viszonylag kevesebb összeget kapott egy Last of Us-epizódért, még így is benne volt Hollywood 12 legjobban fizetett színésze között.

Nemrég John Krasinski fizetése került napvilágra: a rendezőként is tevékenykedő színész saját sorozattal büszkélkedhet az Amazon Prime nevű streamingszolgáltatón. A Jack Ryan egy amerikai politikai akció-thriller televíziós sorozat, amelynek harmadik évada tavaly decemberben debütált.

„A legtöbb menedzser és ügyvéd, akivel beszéltem, mind egyetértett abban, hogy John Krasinski az egyik legjobban fizetett színész Hollywoodban.

Krasinski színészi és rendezői díja eléri a 2 millió dollárt (körülbelül 713 millió forintot) epizódonként

– árulta el Matthew Belloni a Puck News-tól.

Nem kis összeg ez, tekintve, hogy Krasinski a korábbi The Office US című szituációs komédiasorozat forgatása során a kilenc évadért összesen kapott 14,7 millió dollárt (átszámítva 5 milliárd 250 millió forintot).

Krasinski a jelenleg keresett összeggel olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Kevin Costner, aki 1,3 millió dollárt (463 millió 970 ezer forintot) kapott epizódonként a Yellowstone című sorozatban. Ugyancsak mögötte kullog Sylvester Stallone és Harrison Ford is. Stallone-nak 1 millió dollár (464 millió forint) ütötte a markát egy részért a Tulsa King című sorozatban, Fordnak pedig 1,5 millió dollár (535 millió forint) a bére a fentebb említett Yellowstone című sorozatban epizódonként.

(Forrás)

(Borítókép: John Krasinski. Fotó: Getty Images)