Drámai dolgokat osztott meg magánéletével kapcsolatban Majoros Péter, azaz Majka.

 A valóságshow-sztárból lett rapper-műsorvezető, aki mostanra zenészként és tévésként is feljutott a csúcsra, a hírek ismeretében sem nőkben, sem bulikban nem szűkölködött, amikor körülbelül húsz évvel ezelőtt Ózdról Budapestre költözött, ám mára úgy érzi, kiélte magát. Boldog férj és családapa; nincs jelen a kísértés az életében. 

„Mindig azt gondoltam, hogy egy kapcsolat addig működik, amíg jó a kommunikáció és a szex. Főként egy olyan embernek fontos ez, mint én, aki alkotok, akinek szüksége van a szerelemre, bánatra, a tűzre. Nem szürkülhet el az életem ilyen téren. Hajninál viszont azt láttam, hogy minden része működik, és ez így van a mai napig is. Ezért is döntöttem úgy, hogy ha boldoggá teszem azzal, hogy elveszem feleségül, akkor megteszem. (...) Egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák. Én azért kezdtem zenélni, hogy lássam a színpadról a csajokat, hogy a nők férfiként tekintsenek rám. Ez a mai napig megvan, szükségem van az impulzusokra. De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek; nem kockáztatok.

Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek!

De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem. Viszont racionálisan gondolkodunk: addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód” – nyilatkozta a Blikknek a rapper-műsorvezető.

Majka a lapnak többek között arról is beszélt, hogy mi lett volna belőle, ha nem jön az országos ismertség.

„Rangos Kati egyszer azt mondta rólam, hogy ha Pestre születek és lett volna lehetőségem tanulni és képezni magam, akkor sikeres ügyvéd lehettem volna, mert olyan képességeim vannak, amiket, ha fejlesztettem volna, egyenes út lenne a sikerhez. De ennek még a gondolata is távol áll tőlem, túl szabad ember vagyok ahhoz, hogy nyolctól ötig üljek egy irodában vagy aktákat böngésszek! Akkor már inkább taxiznék vagy vállalkoznék. (...) A sikert könnyen megszokja az ember, ahogy a pénzt is és azt, hogy többet engedhetek meg magamnak, mint előtte. Már nem gondolkodom azon, hogy milyen jó, hogy ezt vagy azt megvehetem, viszont rájöttem arra, hog

gyakorlatilag semmit nem számít a pénz, csak arra jó, hogy rádöbbenj, az igazi boldogságnak semmi köze ahhoz, hogy mennyi pénz van a bankszámládon.

Persze, akinek nincs, az most felhördül, hogy könnyen beszélek így, hogy jól élek. De néha, amikor hazajövök és ránézek a szépen kivilágított házra, elgondolkodom azon, hogy az ózdi Latinka Sándor utca 16-ból hova jutottam” – magyarázta.

(Borítókép: Majka. Fotó: TV2)