Március 13-án indul a megújult Zsákbamacska a TV2-n. A két műsorvezető pedig, Majoros Péter, azaz Majka és Pápai Joci pörgős, szórakoztató műsort ígérnek, ahol az nyer a legtöbbet, aki sokat kockáztat.

A gameshowban a műsorvezető – akiről köztudott, hogy nagy pókerjátékos – és az énekes folytonos alkudozásban lesz a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. Mint kiderült, kokáztatni Pápai sem fél.

„Nem tudom, nevezhetem-e magam műsorvezetőnek, de tényleg nagyon figyeltek arra a műsor szerkesztői és gyártói, hogy engem ne kelljen kalitkába zárni, ne kelljen nekem kötelező köröket futni. Én nagyon szabadon mozoghattam ebben a műsorban. Műsorvezetésben Peti a profi. Ez a formátum attól lett igazán jó, hogy én nem akartam műsort vezetni, spontán akartam lenni és az én kis humoromat, a kis világomat belevinni” – magyarázta a TV2 riportjában Pápai, kiemelve, Majka a műsorban épp olyan támaszt nyújtott neki, mint amilyet a valóéletben is. Régóta szoros barátságot ápolnak.

„Nem éreztem azt, hogy valami újat csinálnék, vagy hogy ez egy új terep, amire fel kellett volna készülnöm. Otthonosan éreztem magam. Ennek a műsornak fontos része az, hogy kockáztasson a játékos. Sokan voltak, akik nem mertek, míg mások szívesen vállalták be a dolgokat. Minket igazából az hozott lázba, amikor a játékos nem elégedett meg semmivel. Ez okozott igazán izgalmas pillanatokat.

Én a spontán dolgokat szeretem. Játszani, fogadni. Mindenben benne voltam, amiben benne kellett lenni. Ez sok esetben fájdalmas volt”

– ismerte el nevetve az énekes.

A Zsákbamacska című műsorban közel 60 féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. Lesz ezek között memóriajáték, 21-ezés, kockázás, íme a legnépszerűbbek: Nekem ez kínai, Tiszta kaszinó, Itt a cica, hol a cica, Fogd a kulcsot és fuss!, Malacod van?, Bankcsapda. De lesz olyan is, hogy csak egy pár másodperces döntésen múlik a nyeremény. Az egykor hazánkban is népszerű Zsákbamacska tehát március 13-tól ismét a magyar nézőket szórakoztatja. A két műsorvezető segítője pedig Pap Dorci lesz. A gamwshow március 13-tól minden hétköznap 19.50-kor lesz látható a TV2-n.

(Borítókép: Pápai Joci. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)