Élő adásban került kellemetlen helyzetbe Majoros Péter, azaz Majka. A rapper-műsorvezető vasárnap este a Spíler1 csatorna stúdiójában vendégeskedett, ahol kénytelen volt végignézni, hogy kedvenc labdarúgóklubja, a Manchester United 7-0-s, megsemmisítő vereséget szenvedett el a Liverpoollal szemben az angol Premier League 26. fordulójában.

Jürgen Klopp csapata az első félidő végén 1-0-ra vezetett, majd a második félidőben valóságos gólfesztivált tartott ősi riválisa ellen. Az eredmény a Zsákbamacska című gameshow műsorvezetőjét , aki rajongását azzal is igyekezett hangsúlyozni, hogy Manchester-mezben feszített, igen kínosan érintette. Majoros kiemelte: elkerülhető lett volna kedvenc csapata hatalmas veresége, de meglátása szerint olyan játékosokat hagytak fent a pályán 1-0 után, akiket nem kellett volna. Mint mondta, jobban bele kellett volna nyúlni a meccsbe.

A rapper-műsorvezetőt a Spíler stúdiójában ülők sem kímélték. Majka olyannyira felhúzta magát a történteken, hogy kijelentette:

Rohadjak meg, ha még egyszer United-meccsre jövök, soha többet!”

Hazánk egyik legismertebb United-szurkolója egyébként kis híján felpattant a szakértői székből, annyira csalódott volt. Egyedül az tartotta vissza a távozástól, hogy most kérték fel először a Spílernél meccs kommentálására.

Eljöttem megint hülyének, ezt kikérem magamnak!”

– csattant fel.

(Borítókép: Majka. Fotó: TV2)