Emma Heming Willis elárulta az igazságot.

Tavaly márciusban derült ki, hogy a Die Hard-filmek sztárjánál afáziát diagnosztizáltak, és emiatt felhagy a színészkedéssel. Később kiderült, hogy Willis állapota nem javul, hanem egy újabb betegség, frontotemporális demencia (FTD) alakult ki nála. Az FTD a homlok mögötti agylebenyeket érinti, amelyek a viselkedéssel, a problémamegoldással, a tervezéssel és az érzelmekkel állnak kapcsolatban.

A betegség olyan tünetekkel jár, mint a személyiség teljes megváltozása, a megszállott viselkedés és a nehezebb kommunikáció. 

A diagnózis óta Willis állapotáról a filmcsillag felesége szokott beszámolni. A betegség óta a színész csak ritkán mutatkozik nyilvánosság előtt. Alkalomadtán Emma Heming Willis tesz közzé néhány képet vagy videót a férjéről (a paparazzi fotósok mellett). 

Több egybehangzó hír szerint a feleség nemrég úgy döntött, belemegy, hogy Demi Moore, Bruce exfelesége beköltözzön a közös házukba.

A döntés hátterében a pletykák szerint az állt, hogy Emmának és Brucenak egy nyolc és egy tíz éves gyermekük is van, így jól jön a segítség a színész ápolásában. Itt jött képbe Demi Moore, aki válásuk után is jó barátságot ápolt Willissel.

Emma Hemming Willis azóta az Instagram-oldalán egy hasonló hírre adott reakciójában tagadta, hogy Moore beköltözött hozzájuk:

Csírájában fojtsuk el ezt a marhaságot. Hülyeség. Álljatok le!

Bruce Willis felesége nemrég arra is megkérte a paparazzókat, hogy ne kiabáljanak rá a férjére az utcán. 

(Borítókép: Demi Moore. Fotó: Pascal Le Segretain/Getty)