Szívszorító felvételt közölt férjéről Emma Heming Willis. A hollywoodi filmsztár az egyik vejével dzsemmelt a házuk egyik lépcsőfordulójában.

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Bruce Willisnél idén márciusban diagnosztizáltak afáziát, amely betegség a színész kognitív képességeire van negatív hatással.

Az afázia pontosabban összefoglaló elnevezése azoknak a nyelvi zavaroknak, amelyeket valamilyen organikus agyi sérülés, például agyi érkatasztrófa, tumor, traumatikus agysérülés vagy degeneratív betegségek okoznak.

Willis állapotáról a filmcsillag felesége számolt be először, azóta a színész csak ritkán mutatkozik nyilvánosság előtt. Alkalomadtán Emma Heming Willis tesz közzé néhány képet vagy videót a férjéről, aki a körülményekhez képest eddig úgy tűnik, egészen jól van. Legutóbb négy nappal ezelőtt került ki róla Instagramra egy felvétel, amelyen éppen az egyik lányának a párjával, Derek Richard Thomasszal zenél.

Míg a fiatal férfi gitárt penget, addig Willis régi szerelmének, a szájharmonikának hódol a háza egy lépcsőfordulójában ücsörögve.

A tehetségük önmagukért beszél. Ezt most csak így itt hagyom

– írta a videóhoz Mrs. Willis.

(Promotions)