A színész nem tagadja, hogy amikor az első házassága zátonyra futott, az elválás utáni időszak egy cseppet sem volt könnyű a számára.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról az időszakról Németh Kristóf, amikor első feleségével, Nikivel elváltak útjaik.

„Nem csinálok titkot abból, hogy nem volt könnyű időszak számomra a válást követő periódus. Akkor már egy ideje benne volt a levegőben, hogy Kertész Géza karakterétől elköszönnek a Barátok köztben, de pont ekkor következett ez be. Pont akkor, amikor ott maradtam Lócival és jól jött volna a biztonság, pláne egzisztenciálisan. Örültem, hogy a rádióban volt munkám, erre pár hétre rá kirúgtak onnan. Nem volt könnyű időszak, sok mindenre megtanított. Aztán igazi főnixmadárként folytathattam a színház világában” – mondta a SlágerFM műsorában Németh Kristóf, aki ebben az időszakban rengeteg időt töltött kisfiával.

„Abban egyetértettünk Nikivel, hogy ha közöttünk nem is működik a dolog, Lóci ebből a lehető legkevesebbet kell, hogy megtapasztalja. Ezért ott maradtunk a fiammal ketten abban a lakásban – ami egyébként az enyém volt – ami addig is Lóci élettere volt. Nem akartunk több változást az életébe. Az anyukája kezdetben egy utcával arrébb költözött, de mivel Lóci velem lakott, rengeteg időt töltöttünk együtt. Ebben az időszakban bármelyik anyukával el tudtam beszélgetni a játszótéren a mosószer vagy a mosódió hatásosságáról. Teljes értékű szülő igyekeztem lenni és mindent megadni neki, a történtek ellenére is” – árulta el a színész, aki a mai napig remek kapcsolatot ápol volt feleségével.

„Lóci ma már tizenöt éves és fantasztikus „családok” veszik körül. Nikivel is jó viszonyt ápolunk, olyannyira, hogy az egész családnak ő lett a háziorvosa. Sőt, olyan is volt, hogy ő vigyázott a kisebbik fiamra, Leventére. Mindig a harmóniára törekszem, örülök, hogy ilyen viszonyt tudtunk kialakítani a válásunk után” – mondta Németh Kristóf.

(Borítókép: Németh Kristóf Fotó: RTL Klub)