Apaságról, a család, a munka és a magánélet szétválasztásáról mesélt Németh Kristóf. 

A színész a Mesélj, Anyukám! legújabb részében beszélt például arról is, hogyan tudja menedzselni a mindennapokat kétgyermekes édesapaként. Lőrinc (Lóci) nagyfia már 15 éves, Levente pedig 3 esztendős. Az első gyereke érkezésekor a híresség először is változtatott a szakmai életén.

„Rájöttem, hogy a gyerekekről, a családról szól minden, az összes többi pedig csak ezt a célt szolgálja. Akkoriban hagytam fel a klasszikus színházi léttel, hogy a saját magam ura lehessek és ne arról szóljanak a napjaim, hogy este soha nem vagyok otthon. Nem véletlenül építettem fel úgy az életem, hogy a munka a család bioritmusához igazodjon” – magyarázta a Fórum Színház igazgatója, aki elmesélte azt is, hogy második feleségével, Zitával már évekkel azelőtt ismerték egymást, mielőtt az első randevúra sor került volna.

„Lócival jártunk fürödni egy szállodába, ahol Zita dolgozott, és mi hárman azonnal összebarátkoztunk. Így aztán mire megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy elhívom randizni Zitát, ő már bizalmi viszonyban volt Lócival. Meg is kérdeztem a fiamat, hogy mit szólna, ha találkoznék Zitával” – elevenítette fel a kapcsolatukat a színész. A pár tagjai összesen három évet vártak arra, hogy mindketten szabadok legyenek.

(Borítókép: Németh Kristóf Fotó: Bodnár Patrícia/Index)