A pár elárulta, hogy három gyerek és két sikeres karrier mellett, hogyan őrzik meg a tüzet a kapcsolatukban.

Az Oscar- és Golden Globe -díjas amerikai színész karrierjének igazán sikeres filmjeivel sokan tisztában vannak, magánéletét azonban féltve őrzi a nyilvánosság elől. Pontosan ezért is övezte kiemelkedő érdeklődés a 2020-ben megjelent önéletrajzi könyvét. A Zöldlámpa című könyv a színész 50.születésnapja apropóján jelent meg és McConaughey egész addigi életének legnagyobb erkölcsi dilemmáiról, traumáról, legmélyebb gondolatairól ír a műben.

A Brazil származású modellel, Camila Alvesal már tizenegy élnek boldog házasságban, de szerelmük már régebb óta tart, pontosabban 2006 óta, amikor először találkoztak egy Los Angeles-i klubban. McConaughey akkoriban úgy jellemezte kapcsolatukat, hogy szerelem volt első látásra.

A színész pár éve elárulta, hogy azt hitte sosem talál majd rá az igaz szerelem, de az Alvesal való találkozás teljes mértékben felborította az életét, ugyanis azóta elválaszthatatlanok.

A biológiai órám nekem is ketyegett. Akkoriban már 40 éves voltam és azt hittem ennyi idősen már házas leszek és édesapa.

De nem akartam erre rástresszelni és mindenáron párt találni, mert az ilyen fajta sietségbe az ember hajlamos rossz döntéseket hozni. Voltak ilyen ismerőseim és én nem akartam ugyanazt a hibát elkövetni. Aztán ez az elképesztő nő besétált az életembe” –nyilatkozta McConaughey egy 2018-as interjúban.

Ez idő alatt született három közös gyermekük született: a 10 éves Livingston, a 13 éves Vida és a 14 éves Levi. 2012-es esküvőjükön már jelen volt két nagyobbik gyermekük, Levi, mint gyűrűhordozó, Vida pedig mint koszorúslány.

Alves és McConaughey jóban rosszban kiállt egymás mellett az évek alatt és házasságuk teljesen botrányoktól mentes a mai napig. Egy korábbi interjú során a televíziós műsorvezetőként is tevékenykedő édesanya elárulta, hogyan tartják ébren a tüzet ennyi év után.

A rendszeres randikon kívül néha foglalunk egy-egy éjszakára szobát egy az otthonunktól 15 percre lévő szállodában, ott pedig spontán azt csinálunk, amit csak akarunk.

Néha elmegyünk vacsorázni, vagy csak egy egész éjszaka beszélgetünk, utána pedig másnap nyugodtan megreggelizünk és ebédelünk kettesben” –mondta Alves.

(Borítókép: Matthew McConaughey. Fotó: Getty Images)