Ma is csokorba szedtük a legfrissebb hazai sztárhíreket.
  • Nem békül Joshi Bharat és exfelesége, erről maga a nő számolt be a Best magazinnak.

„Nem volt könnyű az elmúlt másfél év, de hiszem, hogy semmi sem véletlenül történik az életben. Soha nem léptem volna ki a házasságomból, annyira tiszteltem az együtt töltött hosszú évtizedeket. Pedig a volt férjem nyitottsága már korábban ok lehetett volna, hogy én borítsam fel az életünket. (...) Hozzám is eljutott a szóbeszéd (a békülésről – a szerk.), sőt Bharattal üzenetet is váltottunk, és jót mosolyogtunk ezen. De nem békülünk, nem randizunk! Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást. Ez az én döntésem volt” – mondta a lapnakCsilla, aki azt is elárulta, hogy ennek ellenére előfordul, hogy főz a volt férjére, ám ezt a lányuk által juttatja el hozzá.

  • Nagy fájdalmak kínozzák Gáspár Beát.

„Sajnos édesanyámtól örököltem az ízületi betegséget, a mozgásszegény életmód eredménye pedig, hogy nincs elég izom a testemben, így a korral egyre gyorsabban és egyre jobban leépülök. Időnként már olyan fájdalmaim vannak, hogy éjszaka arra ébredek, meg sem tudok fordulni az ágyban. (...)Már a cipőfűzőmet sem tudom egyedül bekötni” – mesélte a Story magazinnak Gáspár Győző neje.

  • Valkusz Milán elárulta, hány barátnője volt eddig.

„Tizennyolc éves koromig nem volt sok barátnőm, lényegében csak egy, tehát nem gyakran volt terítéken a csajozás témája” – vallotta be a hot! magazin kérdésére Valkusz.

„Miután idősebb lettem, már egyáltalán nem volt mérvadó az, hogy a szüleim mit gondolnak a páromról. Anyukám és a barátnőm, Petra nem sokat találkoznak, de azt gondolom, hogy jó a viszonyuk, legalábbis én nem vettem észre, hogy bármi probléma lenne köztük.”

  • Ruszó Tibi mindössze 16 éves volt, amikor Balogújfaluból, nagyon szerény körülmények közül berobbant az X-Faktor stúdiójába. A show győztesét most újra megkereste az RTL, hogy megnézzék, mi lett a fiú karrierjével. A koronavírus alatt az énekes számára megállt az élet: nem voltak fellépések, a család pedig kénytelen volt felélni a félretett pénzt – számolt be az RTL.  A család terve az volt, hogy új otthonukat felújítják, de erre végül nem került sor: a ház alig van jobb állapotban, mint a korábbi otthonuk.

A nyereményből nagyon sokat segítettem tesómon, és igazából aki jött a családból segítettem.

  • Tóth Andi meglepő bejelentést tett egy héttel ezelőtt: azt mondta, felhagy énekesnői karrierjével, és a tehetséggondozásban képzeli el a jövőjét. Az énekesnő döntéséről egykori X-Faktoros mentora, Szikora Róbert is megszólalt.

„Az eddigi beszélgetéseink alapján úgy érzem, van remény arra, hogy egyszer ismét színpadra álljon. Hajlik rá, de még több benne a kiábrándultság érzése. Időre van szüksége, hogy a sok rossz emlék, csalódás, amiket átélt énekesként, elhalványuljanak, és felszínre jöhessenek a szép emlékek. Be fogja ő is látni, hogy zene nélkül sosem lesz igazán boldog. Ő egy világszínvonalú tehetség, akit a Jóisten is a színpadra teremtett” – mondta a Blikknek az előadó.

(Borítókép: Ruszó Tibi Fotó: RTL)