Ma is csokorba szedtük a legfrissebb hazai sztárhíreket.
  • Kucsera Gábor a válása ellenére sem hétvégi apuka – írja a Blikk.

“Bármi is történt a házasságában, Gábor továbbra is teljes értékű édesapa. Mindig ugrik, segít, ha szükség van rá. Szabinával pedig szülőként most is jól tudnak együttműködni, ebben a kérdésben nagy közöttük az összhang és az egyetértés”– mondta a pár egyik közeli ismerőse.

  • Peter Srámek teljesen kiakadt, hogy Alekosz a szájára vette.

“Azt értem, hogy minden áron szerepelni szeretne az újságokban és televíziókban, de ezt megteheti a produktummal is, amit letesz az asztalra. ja hogy az nincs? Rendben, legyen. Annyi háton felmászott már, ha az enyém kell most, hát legyen. A továbbiakban azonban nem szeretnék Alekosszal és az ő bulvár kreálmányaival foglalkozni. Hallgassa tovább Jimmy dalait és az én dalaimat, de a nevemet felejtse el, mert nagyon nem vagyunk egy szinten” – mondta az énekes a Borsnak.

  • Kaszás Attila fiatalon, mindössze 47 évesen távozott az élők sorából. Március 16-án ünnepelte volna a 63. születésnapját. Kollégája, Szarvas József felidézte azt a pillanatot, amikor a színész összeesett a színpadon.

„Sosem felejtem el azt a napot. Az öltözőben vártam, hogy színpadra szólítsanak, de ez nem történt meg, ami egyre gyanúsabb lett. Ezért előre mentem a színpadhoz, hogy megtudjam, mi a fennakadás oka. Ott óriási volt a felfordulás, Attila pedig a földön feküdt, akkor már eszméletlen állapotban. Ezután érkeztek a mentők” – mondta a Blikknek a színész, majd így folytatta.

„Semmilyen konkrét előjele nem volt a tragédiának, ezt tanúsíthatom. Még sosem mondtam ezt el, de tíz perccel azelőtt beszéltem vele, hogy összeesett. Általános beszélgetés volt, gondtalanul társalogtunk, készültünk a darabra. Örökké emlékezni fogok rá” – mondta Szarvas József.

  • Kólát ejtett Schmuck Andor lábára egy bolti eladó.

„Bementem a közeli boltba, hogy vegyek pár dolgot. Egy nagyon kedves hölgy épp rendezgette a polcokon az árukat, egy nagy karton cukormentes kóla volt a kezében. Hatszor két liter, ami akárhogy számoljuk, tizenkét kiló. A hölgy nagyon megörült nekem, annyira meglepődött, hogy a teljes zsugor kólát a lábamra ejtette. Teljesen szétzúzta a nagylábujjamat. Mondhatni, hogy a teljes jobb oldalam tönkrement, a lábam miatt most egy speciális cipőt kell hordanom, és csak bottal tudok járni, különben felborulnék, mint egy bili” – mondta a Ripostnak Schmuck.

(Borítókép: Kaszás Attila Fotó: MTI)