Mai hírösszefoglalónk főszereplői a férfiak, mint például az egy éve fogyókúrázó Scmuck Andor, aki Facebook-oldalán mutatott magáról egy előtte-utána fotót. A politikus 36 kilót adott le magáról az utóbbi egy évben, fogyókúrás titkaként pedig viccesen azt írta a képe mellé, hogy 

Fogyókúra idején is ehetünk bármennyit, csak ne nyeljük le.

Fogyókúra idején is ehetünk bármennyit, csak ne nyeljük le. :-)

Közzétette: Schmuck Andor – 2020. november 8., vasárnap

A Drága örökösök előző esti epizódjában pedig kockahasat villantottak, méghozzá a Szappanos Kristófot alakító Kovács Lehel borotválkozott félmeztelenül az epizódban, megmutatva kidolgozott felsőtestét. 

Kajdi Csaba is elárult néhány érdekességet magáról a WMN új Youtube-os műsorában. A modellügynökség vezetője (továbbá influenszer) elmondta, hogy szerinte a népszerűség a leginkább túlértékelt tulajdonság, a párkapcsolatban pedig több önbizalmat szeretne magának. 

Jobban elhinni, hogy szerethető vagyok.

Szerinte élete legnagyobb teljesítményét még nem érte el, ha pedig lehetősége lenne rá, hogy a műsorban elhangzott villámkérdésekhez hasonlókat feltegyen egy személynek, Orbán Viktorral beszélgetne el, mert kíváncsi rá, hogy gondolkodik a világról.

Végezetül a koronavírusos Majka állapotáról is van némi friss információ, ami sajnos nem túl jó: a kórházban tartózkodó, korábbi szívproblémákkal küzdő rapper Youtube-oldalán számolt be arról, hogy kiújultak szívbajai: visszajött a szívritmuszavara, írja a Blikk.

Abláció a műtét neve, ezt végezték el eddig kétszer rajtam. Katéter segítségével kiégetik vagy lefagyasztják azt a részt, ami a probléma forrása. Nyolc évig nem volt baj, most újra vannak tüneteim.