A színésznőt egy időben rendkívül zavarták az öregedés jelei.

Courteney Cox igazán nem panaszkodhat, hiszen karrierje terén is számos sikert ért el az utóbbi időben. Az 58 éves színésznő múlt hónapban saját hollywoodi csillagot kapott és a nemrég megjelent Sikoly 6-ban is ismét szerepel.

Bár Cox az öregedés számos velejáróját büszkén élvezi, mint ahogy azt is, hogy sokkal tapasztaltabb lett idővel a munkája terén. Véleménye szerint jelenleg életének legboldogabb korszakát éli.

Sok dolog van, ami nem jó az öregedésben, de sok nagyszerű dolog is van. Például ez, hogy jó helyen vagyok és imádok dolgozni.

(...) Szeretek rendezni. Szeretek színészkedni. Szeretek producerkedni. Úgy érzem, elég régóta csinálom már, hogy azt mondhassam: tényleg tudom, mit csinálok. Jobb lehetek. Több kockázatot vállalok. Van valami az idővel járó önbizalomban, abban, hogy ilyen régóta csinálok valamit, és most talán jobban szeretem, mint valaha.” –nyilatkozta korábban a Variety-nek adott interjújában.

A színésznő régebben már mesélt az öregedés árnyoldalairól és arról, hogy milyen nyomás nehezedett rá, amiért azt gondolta, szépészeti beavatkozásokkal kell felvennie a harcot az idővel.

„Volt időszak, amikor zavart, hogy öregedek és öregebbnek tűnök. Ezért próbáltam éveken át a fiatalságot keregetni.

Ezért nem vettem észre, hogy valójában nagyon furcsán nézek ki az injekcióktól és olyan beavatkozásokat csináltattam az arcomon, amiket most már soha nem tennék

–mondta Cox.

(Borítókép: Courteney Cox. Fotó: Getty Images)