Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Tóth Andi

Hiányos csapattal folytatódott a Sztárban Sztár élő, vasárnap esti adása az egyik reklámszünet után, mert Tóth Andi nem ért vissza időben a stúdióba – számolt be a Blikk. Till Attila így kénytelen volt nélküle köszönteni a nézőket, majd az énekesnő pár perccel később foglalta el a helyét, miközben a tévénézők a szavazásra buzdító kisfilmet látták. A lap szerint Tóth figyelmét a néhány hónapos rottweiler kutyája, Bailey vonta el. A bakiról készült felvétel ide kattintva látható.

Zámbó Krisztián

Úgy tűnik, hogy mégiscsak folytatódik Takács Zsuzsa és Zámbó Krisztián „se veled, se nélküled” kapcsolata. Zámbó tavaly júniusban adta hírül, hogy 11 év után elválnak útjaik Takács Zsuzsikával. Ennek ellenére az énekes és volt párja ezután is sok időt töltött együtt, közösen jártak fellépni, majd nem sokkal később bejelentették: újra együtt vannak. Nem sokkal később az énekes úgy tűnt, hogy végleg véget vetett a kapcsolatuknak, ekkor azt nyilatkozta:

Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is.

Zámbó ezen felül azt is elmondta, hogy már háromszor kérte meg párja kezét és sosem rajta múlt, hogy nem lett esküvő a vége. Mindezek után március elején ismét bekövették egymást Instagramon, Zsuzsika pedig Krisztián 43. születésnapját sem hagyta ki. Zámbó a napokban azt is elárulta, hogy néha együtt mennek moziba vagy ebédelni, ám egyelőre a kelleténél nem látnak bele többet a helyzetbe. A kettejük közötti jelenlegi helyzetről a Bors faggatta az énekest.

Ezt egyelőre szeretnénk megtartani magunknak... Azt kijelenthetjük, hogy nehezen bírjuk egymás nélkül... Most elvagyunk, mint a befőtt

– árulta el a Zámbó Krisztián.

Nagy Ervin

A színművésznek nemrég születtek meg az ikrei, akik már öt hónaposak is elmúltak. Bár nagyon boldoggá teszik őt a kicsik, az előző kapcsolatából született gyermeke, Lola miatt némi lelkiismeret-furdalása van.

A lányomnál – Lolánál –, mivel elvált vagyok, nyilván a lelkiismeret-furdalási hányados nagyobb, ezért plusz szeretettel akarom kompenzálni

– mondta Nagy a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorban. Azt is hozzátette, hogy amikor Lolával van, folyamatosan közös programokat szervez vele, ezeket néha túlzásba is viszi.

Szakács Gergő

A Follow the Flow nevű fiúbanda úgy döntött, hogy különleges módját választja legújabb dala népszerűsítéséhez. Az együttes énekese, Szakács Gergő felszállt a 4-es villamosra, majd énekelni kezdett a tömegben megbúvó vokalista lányokkal karöltve. 

A kezdeti meglepettség után az utasok nagyon élvezték a két megálló közötti előadást, majd az arról készült felvétel a közösségi oldalakon is rendkívül népszerű lett. TikTokon már több mint egymilliós megtekintést ért el a videó, alig egy nap alatt.

@followtheflowofficial Március végén érkezik a Szélcsend című dalunk, aminek a refrénjét itt épp a 4-es metrón adjuk elő 😁 #followtheflow #szelcsend #blr #furacse #szakacsgergo #singing #metro #m4 #chorus #flashmob ♬ original sound - Follow The Flow

Zsidró Tamás

A sztárfodrász és új kedvese 2022 októberében mutatkozott először együtt nyilvánosan, majd Valentin-napon az első közös kép is felkerült róluk a közösségi médiába. Zsidró Tamás nemrég egy fotómontázzsal tudatta a követőivel, hogy egy évesek lettek.

(Borítókép: Tóth Andi a Sztárban Sztár-ban. Fotó: Kaszás Tamás/Index)