Az énekes nem bánta meg, hogy másfél évvel ezelőtt felvállalta, hogy a saját neméhez vonzódik. Úgy érzi, talán jobb lett volna, ha még előbb szánja el magát erre a lépésre.

Nagy érdeklődés kísérte Kocsis Tibor másfél évvel ezelőtti bejelentését, amikor egy interjúban nyíltan beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik. Az énekes nem bánta meg, hogy a nyilvánosság elé állt, a bátorságáért sok pozitív visszajelzést kapott.

„Egy ötéves kapcsolatban élek, másfél éve coming outoltam. Tartottam a visszajelzésektől, de nagyon sok pozitív, támogató üzenetet kaptam. Előtte csak a saját közegem, a családom tudott róla, de ebből a szempontból is nagyon szerencsés vagyok, mert ők is mindig támogattak” – mondta a Nő a tét című műsorban Kocsis Tibor, aki később nemcsak ilyen jellegű üzeneteket kapott.

„Később, mikor kiraktam a párommal egy fotót az évfordulónk kapcsán, ahol csak ültünk az étteremben, semmilyen intimitás nem volt a képen, akkor már jöttek olyan kommentek, hogy ok, elfogadtuk, de most már ne beszélj többet róla. Toleránsak vagyunk, de elég volt. Szerintem az emberek félnek ettől, – mint minden olyan témától, amit nem ismernek – ez vékony jég, ezért tartanak tőle” – mondta a tolerancia témakörét feszegető epizódban az énekes, aki mégis úgy érzi, kár, hogy nem előbb lépett a nyilvánosság elé mindezzel.

„Jó lett volna, ha sokkal előbb elmondom és nem lett volna az elhallgatás. Ez csak falat húz az emberek közé a kommunikációban és rengeteg energiát vesz el. Sajnálom, hogy későn léptem meg a dolgot, de valamiért ekkor jött el az én időm” – árulta el az énekes.

(Borítókép: Kocsis Tibor Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)