A színész önszántából döntött úgy, hogy nem tartja a kapcsolatot gyermekével.

A 16 éves Suri Cruise nagy álma, hogy a New York-i Fordham Egyetemen divatot tanuljon. A fiatal lány már be is adta a jelentkezését, amit azonban édesapja, Tom Cruise minden bizonnyal az újságokból tudhatott meg.

Ugyanis a népszerű színész továbbra sem akar hallani egyetlen lányáról, akit már több mint egy évtizede nem is látott. Se egy együtt töltött születésnap, se egy asszisztenssel vetetett ajándék, de még egy rövid üzenet sem érkezett az édesapától.

Suri már nem ismeri az apját, egy évtizede nem találkoztak. Nem kíváncsi a filmjeire és nincs semmilyen szerepe az életében

– árulta el egy bennfentes, aki szerint Cruisenak nincs beleszólása abba, hogy lánya melyik egyetemre járjon, de a Katie Holmessal kötött válási megállapodásának köszönhetően a színész fizeti Suri főiskolai tandíját, továbbá havi 400 ezer dollárt (145 millió forint) fizet exnejének.

Vallása sem tiltaná

Katie Holmes és Tom Cruise 2013-ban vettet véget a kapcsolatuknak, ugyanis a színésznő attól félt, hogy Cruise szcientológusként neveli fel a lányukat. A szcientológiai egyház elkötelezett híveként a színész egyébként havi tíz alkalommal is találkozhatna gyermekével, így még a vallása sem okolható a kimaradt évekért. Állítólag Cruise döntése, hogy nem keresi lányát mert, a sztár nem békült ki azzal, hogy Suri nem része az egyházának.

(Híradó)

(Borítókép. Tom Cruise. Fotó: Northfoto)