A magyar milliárdos még februárban szenvedett balesetet, aminek következtében bevérzett az agya. Sérülése óta még mindig nincs jól, ám titokban tartotta fejfájását, mert haza akart jutni a kórházból.

Polgár Árpád idén februárban elcsúszott floridai otthonuk teraszán és olyannyira beverte a fejét, hogy súlyos agysérülést szenvedett. Felesége, Polgár Tünde azonnal mentőt hívott hozzá és kórházba szállították a magyar milliárdost. Később Polgár a kórházi ágyból jelentkezett egy rövid videóval, amelyben elárulta, hogy egyáltalán nincs jól, fáj a feje, de ezt nem akarja elmondani az orvosának, különben nem engedik haza.

A házaspár később egy közös videóban is elárulta a baleset részleteit. A műkereskedő azért akart ennyire hazasietni, mert éppen újonnan vásárolt floridai ingatlanjuk felújításának közepén tartottak és nem akart minden teendőt a feleségére hagyni. Ez azonban Polgár állapota miatt elkerülhetetlen volt.

Tudom, hogy mennyire idegeskedik amiatt, hogy pont rosszkor esett el, és nem tud ezzel a projekttel foglalkozni

– árulta el akkor Polgár Tünde.

Miután a műkereskedőt kiengedték a kórházból, a házaspár megmutatta házuk jelenlegi állapotát, amit ide kattintva nézhet meg.

Polgár Árpád azt is elárulta, hogy néha most is rájön a rosszullét és a szédülés. Orvosi javaslatra szigorúan kímélnie kell magát, így egy időre el kell búcsúznia nagy szenvedélyétől, a biciklizéstől. Mégis, felesége tiltakozása ellenére azóta már megtett pár métert a kétkerekűvel.

(Borítókép: Polgár Tünde és Polgár Árpád. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)