Új vlogvideóval jelentkezett a YouTube-csatornáján Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde. A műgyűjtő és neje ezúttal a floridai álomotthonukat mutatták meg, amely az utóbbi időben komoly felújításon esett át.

A videó azért is különleges, mert azt is megörökítették, Polgár Árpád hogyan fogadta a meglepetést. A házaspár azt megelőzően vette az új ingatlant, hogy a műgyűjtő súlyos balesetet szenvedett volna. A sérülés miatt a Feleségek luxuskivitelben meghatározó szereplője egyeztetett a szakemberekkel, de pár dolgot ő maga csinált meg a házban, melyet egyelőre nem rendeztek be.

A videó alatti leírásból kiderül, hogy három hétre volt szükség, hogy elkészüljenek a javítások a házon belül. Iparosok jöttek-mentek Polgár Tünde szervezésében, az átvétel azonban férjére maradt, aki már sokkal jobban van, de azért még csak óvatosan tevékenykedhet. 

Tekintsen be Ön is Polgárék floridai álomotthonába!

Mint ismert, Polgár Árpád február végén súlyos balesetet szenvedett. Egy szerencsétlen esés következtében beverte a fejét, és bevérzett az agya.

„Még nem 100 százalékos a térérzékem, kicsit néha megszédülök, váratlanul, de hát ez egy folyamat, azt mondják, ez teljesen rendben van, és mindenképpen az abszolút gyógyulás útján vagyok. Hála mindenkinek” – magyarázta a műgyűjtő, akinek szavait a Blikk idézte. Polgár jobban van, de az nagyon zavarja, hogy még nem vezethet.

(Borítókép: Polgár Árpád és Polgár Tünde. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)