Varga Viktor elsők között szerepelt a TV2 legújabb vetélkedő műsorában, az Ütős ötösben. Az első epizódban meglepő kérdést kapott, válaszával pedig mindenkit meghökkentett az énekes.

E hét hétfőn debütált a TV2 vadonatúj vetélkedő műsora, az Ütős ötös, amelyben sztárjátékosoknak arra kell ráérezniük, vajon hogyan gondolkodnak a magyar emberek. A játékot a Velvet munkatársai is kipróbálhatták, a tapasztalatainkról ide kattintva olvashat bővebben.

Az amerikai Family Feud nevű televíziós vetélkedő formátuma alapján készült műsorban a résztvevő sztárok és családtagjaik, valamint barátaik alkotta ötfős csapatoknak minden feltett kérdésnél azt kell megtippelniük, hogy szerintük milyen választ adott a legtöbb magyar az előzetesen elvégzett, 100 fős közvélemény kutatás során.

Az első adásban Pásztor Anna teljes megdöbbenéssel hallgatta Varga Viktor állítását, aki a: Mondjon egy tárgyat, amit felkapunk, ha úgy érezzük, betörő van a lakásban! kérdésre határozott választ adott. 

Az énekes nem tagadta, hogy egy konyhakést vagy inkább egy machetát kapna fel abban az esetben, ha betörnének hozzá.

Hogy a megkérdezett magyarok közül vajon hányan mondták a konyhakést, és hogy ezzel a tipp-pel Varga Viktor nyerte-e a kört, megtudhatják, ha visszanézik a teljes adást a TV2 oldalán.

( Borítókép: Varga Viktor. Fotó: Zöld Fanni/Index)