Szerdai hírösszefoglalónkban még: Curtis párja bevallotta, milyen nehéz egy ismert emberrel együtt élni, Som-Balogh Edina a házasságáról vallott.

Kulcsár Edina

A szépségkirálynő és rapper párja, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly augusztusban jelentette be, hogy kisbabát várnak. Noha a babát nem tervezték, mégis nagyon örültek, amikor kiderült, hogy ismét szülői örömök elé nézhetnek, immáron közösen. 

A jelek szerint most kétszeresen örülhetnek, ugyanis nemcsak egy kisbabával, hanem egy kiskutyával is bővült a családjuk. A követőiket a rapper tájékoztatta, aki egy fotón mutatta meg a kék szemű négylábút – szúrta ki a Bors. Az eb egy cane corso, amely egy igencsak határozott és magabiztos kutyafajta, de megfelelő neveléssel kiváló családtag lesz belőle.

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Cinitől tavaly februárban ittas vezetésért azonnali hatállyal elvették a jogosítványát, amikor éjszaka egy budapesti utcán megállították és megszondáztatták. Később ittas járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárást is indítottak ellene.

Végül pénzbüntetésre ítélték, és csak hét hónap után kapta vissza a vezetői engedélyét, sőt, újra képzésen kellett részt vennie majd ismételten le kellett vizsgáznia KRESZ-ből. Az énekesnő a Hot! magazinnak elismerte, hogy volt a vérében kimutatható alkohol, de közel sem volt részeg.

„Egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam. Sajnos aznap még semmit nem ettem, így eshetett meg, hogy induláskor még dolgozott az a buta kis desszert. Amikor a rendőr leintett, tudtam, hogy nincs mese, vállalnom kell a felelősséget. Amikor megkérdezték, hogy fogyasztottam-e alkoholt, gondolkodás nélkül elmondtam, hogy nem sokkal korábban megettem néhány szem konyakmeggyet” – árulta el Zalatnay. 

Curtis és Barnai Judit

Barnai Judit és Curtis szerelme nagyjából három évvel ezelőtt kezdődött. Bár kezdetben nem akarták felvállalni bimbózó kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, románcuk nem sokáig maradt titokban egy paparazzi fotónak köszönhetően.

A rapper eleinte nem beszélt a magánéletében bekövetkezett változásról, pedig volt feleségével akkor már nem voltak együtt. A titkolózás miatt sokan azt hitték, hogy a sportolónő rondított bele a házasságba. A rosszindulatú pletykák nagyon megviselték Curtis szerelmét, hiszen ő tudta az igazságot, viszont nem beszélhetett róla. A Tények Plusznak nemrég arról nyilatkozott, hogy ez volt élete egyik legnehezebb időszaka.

„Nagyon nehéz időszak volt. Egy, másfél év kellett hozzá, míg lecsengett, de most már mindenkiben az a Barnai Judit kosárlabdázó vagyok, akit én szeretnék, hogy az is maradjak, nem pedig xy-nak a párja. (…) Ő is iszonyatosan féltékeny, én is, de ez így elég nehéz, nem akarok hazudni, nehéz ebben benne lenni. Nyilván el kell fogadnom, hogy ő a Curtis, szeretik a lányok is. Az egy másik dolog, hogy ő miként viszonyul ehhez, hiszen mindenhez két ember kell” – fogalmazott a hamarosan visszavonuló kosárlabdázó, aki a féltékenykedés ellenére igencsak összeszokott párost alkot a rapperrel. 

Som-Balogh Edina

A gyönyörű magyar színésznő, Som-Balogh Edina és férje, Som Krisztián már több mint tíz éve házasok, de őszintén bevallják: az ő kapcsolatukban is voltak nehezebb időszakok. 

„Nemrég arról beszélgettünk Krisztiánnal az autóban, hogy első látásra vonzódtunk egymáshoz a testünkkel, a szellemünkkel. Úgy véljük, a kémia fontos eleme egy kapcsolatnak, de sokan azt hiszik, a szerelem mindvégig lángolni fog” – nyilatkozta a színésznő a Hot! magazinnak, majd így folytatta:

Nem úgy van ám! Egy adott fázisban már döntés kérdése, hogyan folytatjuk. Felelősséggel tartozunk a gyerekeinkért, a családunkért.

Mi házasságpártiak vagyunk, ebben hiszünk, így nevelkedtünk. Szerintünk nyomós ok kell ahhoz, hogy felrúgj egy házasságot, ha már gyerekek is vannak. Köztünk a bizalom teljesen megvan” – árulta a Barátok közt egykori Kingája.

A házaspár szerint a boldog párkapcsolat titka a kommunikáció, de nem tagadják, nekik is voltak rosszabb periódusaik, amikor eltávolodtak egymástól, ám végül mindig sikerült átlendülniük a megpróbáltatásokon.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Szollár Zsófi/Index)