Megtörte a csendet Kulcsár Edina, aki a TV2 kameráinak mesélt először születendő gyermekéről és arról, hogyan osztotta meg szerelmével, Varga Márkkal a nagy hírt.

Az egykori szépségkirálynő az év elején jelentette be, hogy elválik férjétől és két gyermekének apjától, Csutitól. Ekkor jött össze a szintén családos G.w.M.-mel. A pár nyolc hónapja van együtt, boldogságukat most egy kisbabával koronázzák meg.

Egy új szerelem van az életemben, egy mindent elsöprő szerelem, akivel nagyon vágytunk arra, hogy legyen gyermekünk, de nem ilyen korán terveztük, hogy erre sort kerítünk. Azt gondolom, hogy ez a gyermek nagyon szeretne jönni, hogy ilyen váratlanul jött, ráadásul tényleg nem tudom, hogy hogy jött össze, merthogy nem kellett volna, hogy így fogalmazzak, de így is örülünk neki

– kezdte Kulcsár, aki azt is elmondta, hogyan közölte a párjával a jó hírt. Mint kiderült, a modell a reggeli sokk után, melyet akkor kapott, amikor kiderült, hogy kisbabát vár, előhagyta a pozitív terhességi tesztet, melyet a párja megtalált, mikor hazaért. Arra is fény derült, hogy Kulcsár helyett Berki Mazsi csatlakozik a Dancing with the Stars harmadik évadának csapatához.