Párizsban ünnepelte 25. házassági évfordulóját Kökény Attila és felesége, Aranka. A Sztárban sztár zsűritagja életében először járt a francia fővárosban, amely annak ellenére is elnyerte a tetszését, hogy ott tartózkodása alatt javában tüntetések zajlottak.

Mint mesélte, utazásuk, amely egy baráti vakációval egybekötött évforduló-ünneplés volt, tökéletesre sikeredett, szép emlékekkel gazdagodtak, ám hazatérésüket követően megrökönyödve fogadták a hírt, miszerint a tüntetők felgyújtották az egyik éttermet, ahová maguk is beültek.

Az énekes ma reggel a TV2 Mokka című műsorában mesélt párizsi útjáról.

„Ezelőtt még sosem voltam Párizsban. A feleségemmel úgy tervezzük, megpróbáljuk bebarangolni azokat a helyeket, ahol még nem voltunk. Ari járt márt ott, de még nagyon régen, gyerekként, nekem pedig bakancslistás volt Párizs, és maga az Eiffel-torony is, ám amikor kiderült, mennyit kell várni arra, hogy feljuthassak, akkor úgy voltam vele, hogy inkább lentről fotózkodunk. Én nem fogok 6-7 órát sorban állni, ez elvesz egy teljes napot, és egyébként annyi szép látnivaló van még ott” – magyarázta a TV2 reggeli műsorában az énekes, aki biciklivel járta be a várost és annak nevezetességeit.

„Minden tökéletes volt nekem, nagyon élveztem ezt az egészet. Elmentünk a Moulin Rouge-ba is, ahol megrökönyödtem, mi történik. Megértettem, miért is jár ide annyi ember. Harminc csaj van a színpadon, gyakorlatilag anyaszült meztelenül. Mi nem tudtuk, hogy ez ilyen. Én voltam itthon Moulin Rouge-ba, dolgoztam is ott. Azt tudtam, hogy valamilyen módon megjelenítik a szexualitást, de Párizsban nagyon keményen ott van. Üvöltenek az emberek, tetszik mindenkinek” – mesélte nevetve.

(Borítókép: Kökény Attila. Fotó: TV2)