Hírösszefoglalónkban még: Gáspár Győző kiakadt a Troll a konyhában forgatásán, Tokár Tamás öt év után távozik az RTL-től.

Tokár Tamás

A Blikk információi szerint Tokár Tamás már a felmondási idejét tölti az RTL-nél. Arról egyelőre nincs hír, mikor lesz utoljára adásban. Azóta a csatorna is reagált a hírre: 

Öt év képernyős jelenlét után, saját elhatározásából távozik a Fókusz műsorvezetője, Tokár Tamás.

A Fókusz új műsorvezetőjével kapcsolatban hamarosan további információkkal szolgálunk majd” – írta a lapnak az RTL sajtóosztálya.

Kajdi Csaba

Az influenszer nem bírta visszatartani a könnyeit, amikor arról számolt be, hogy szeretett kiskutyája, Sanyika májrákkal küzd. Kajdi híres arról, mennyire imádja a kutyákat, különösen a sajátját. Sanyika közel akkora rajongótáborra tett szert az évek során, mint gazdája. A West Highland White Terrier fajtájú kutya a divatügynök szinte minden videójában szerepel.

Kajdi szerint könnyen lehet, hogy műteni kell tízéves kedvencét. 

„Reméljük, műthető, és akkor sokáig itt marad velünk. Nincs bőgés, mert ezt is túl kell élni. Most az van, hogy Pipinek vagy olyan májtumora van, amit ki lehet venni, vagy olyan, amivel nem tudom, meddig lesz velünk, de reméljük, hogy sokáig!” – szemlézte Kajdi videóját a Blikk.

Gáspár Győző

A celeb a Viasat3 Troll a konyhában című műsorában szerepelt, ahol Kovács Dóra volt Győzike párja. 

Két szemem rajtad

– mondta Kovács Dóra Gáspár Győzőnek a főzős műsorban, ami láthatóan felbosszantotta Győzikét. A showman innentől fogva duzzogva viselkedett, segíteni sem volt hajlandó, csak parancsokat osztogatott a társának.

Nem árultam zsákbamacskát: nekem Győző nagyon gyanús lett az első fordulóban, mondtam is neki, hogy rajta fogom tartani a szememet. Erre ő pedig Győzikésen reagált

– mondta a jelenetről Kovács Dóra, aki azt hitte, hogy Győző a troll. 

Tóth Andi

Az énekesnő komoly döntést hozott annak érdekében, hogy megfékezze a zaklatásokat. Tóth Andi neve az utóbbi időben rendre előkerült a sajtóban: hol a szakításáról szóltak a hírek, hol pedig a Sztárban Sztár miatt kapott hideget-meleget. Az egyik ismerőse szerint nagyon nehéz napokat él át a nemrég visszavonult énekesnő, akinek biztonságáról a kutyája fog gondoskodni. 

Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, hogy a kutyáját hamarosan ki fogják képezni arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is... 

– fogalmazott a Bors informátora.

(Borítókép: Kajdi Csaba és kiskutyája. Fotó: Trenka Attila/Velvet)