Tóth Gabiék után egy újabb sztárpár döntött úgy, hogy a belvárostól távol folytatják a családi életet.

Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy Németh Kristóf idén nyáron harmadszorra is édesapa lesz. A Keresztanyu, a Drága örökösök és A mi kis falunk sztárja a kisfiát már egy szentendrei házba fogja hazavinni, ugyanis párjával, Zitával egy gyerekkori álmot valósítottak meg azzal, hogy Szentendre tetején felépítették álomházukat.

Nem volt kérdés, hogy Szentendrén telepedünk le, mert az én drága feleségem itt született, ráadásul már egészen kicsi korában megtervezte a testvérével, hogy ha egyszer családot alapítanak, akkor egymás melletti telken fogják felépíteni az otthonukat.

Szóval a mi álmaink háza nála már le volt rajzolva, amikor mi megismerkedtünk” – nevetett a színész, aki azt is elmondta, hogy felnőtt élete nagy részét egy társasházban élte le és amikor csak tehette a Budán lakó édesanyjával kiült a teraszra, és csodálta a növényeket, madarakat, a kilátást.

A Fórum színház igazgatója és színészeként Némethet a szakmája is városhoz köti, ugyanis a színház előadásait is rendszeresen bemutatják Szentendrén.

„Együttműködve a Szentendrei Teátrum igazgatójával, Lőrinczy Györggyel a Fórum több előadást is bemutatott itt, több közös projektünk is van, ráadásul azt gondolom, ez a város igazán családbarát, így Levente is jól érzi itt magát” – magyarázta az édesapa, aki néhány dolgot elárult arról, mi volt az, ami semmiképp sem hiányozhatott az új házból. Bár a család egy éve költözött fel, de még nem volt idejük teljesen berendezni a házat.

Fontos volt számunkra, hogy legyen egy közös tér, egy amerikai konyhás nappali és ebédlő, ahol együtt lehet a család, és amíg én esetleg elkészítem az ebédet, a vacsorát, lássam őket

– árulta el Németh Kristóf, akinek ugyanilyen fontos volt, hogy a gyerekek szobái és a szülők rezidenciája külön legyen.

Ha megszeretné tekinteni Németh Kristófék otthonát, akkor a képekért kattintson ide.

(Borítókép: Németh Kristóf. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)