A fitneszguru átadta a Norbi Update menedzselését.

Schobert Norbi cége tavaly decemberben komoly bajba került: a vállalkozó arra kényszerült, hogy sorra bezárja a nevével fémjelezett Norbi Update üzleteket. A legutóbbi hírek szerint Schobert úgy döntött, hogy egy régi barátjára bízza a bizniszt, és kiszáll a cég vezetéséből. A híresség a minap ünnepelte 52. születésnapját, melynek apropójából a Blikknek számolt be üzleti helyzetéről.

„Bármennyire is megterhelő számomra, ami történt, igyekszem a helyén kezelni a dolgokat. Bár úgy tűnhet, nem visel meg mindez, a nyugalmam csak látszat. Jelenleg is napi szinten négy-öt órát csak az üzletért dolgozom, de tudom, hogy idővel minden a helyére fog kerülni” – jelentette ki Schobert, aki a jövőben inkább a háttérbe vonulást választja, és a felesége, Rubint Réka vállalkozásának fejlesztésében fog segédkezni.

Komoly céljaim vannak, de nem saját magammal. Rékának és az Alakreformnak szeretnék a háttérből segíteni a fejlesztésben.

A feleségem hihetetlen nő, aki több mint tizenhárom éve megállíthatatlanul és hatalmas lelkesedéssel, hittel építi a márkáját. Bár jelentős sikereket ért már el, sokkal többet érdemelne, és én ebben szeretném őt támogatni. Rá és az ő üzletére fogok koncentrálni, és segíteni abban, hogy elérhesse az álmait” – fogalmazott a fitneszguru, aki az Update-üzletek jövőjéről és saját szerepéről egyelőre nem akart beszélni.

(Borítókép: Schobert Norbi egy nővel a saját üzletében. Kallos Bea/MTI)