Újabb hazai hírességgel hozták hírbe Szabó Zsófit. A Reggeli műsorvezetőnőjének szerelmi élete sokakat foglalkoztatott az utóbbi időben, ezért is kavart hatalmas port az a lesifotó, amely a napokban került fel az internetre. A fotón Szabó egy sztárfocistával látható, önfeledt szórakozás közben.

A Ripost szúrta ki a Reddit nevű közösségi platformon azt a felvételt, melyen a színész-műsorvezetőnő a magyar válogatott 22 éves focistájával, Szoboszlai Dominikkal látható. Bár a fiatalember háttal áll a felvételen, a sasszemű rajongók könnyedén kivették vonásait.

Noha azt pontosan nem lehet tudni, mikor készült a fotó, a rajongók szerint tagadhatatlan, hogy a két híresség jól érezte magát együtt. A kommentelőknek sem kellett több: azonnal beindultak a találgatások. 

„Na, most akkor kijelenthetjük, hogy Zsófikának a fiatal srácok jönnek be?” – vetette fel a kérdést az egyik Reddit-felhasználó. Mások Szabó Zsófi exvőlegényét, Shane Tusupot hozták fel.

„Hát, magasabb, mint a Tusup srác...” – írták. 

A fotót akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint. A Ripost kiemeli: Szoboszlai Dominik szíve jó ideje foglalt. Egy szőke szépséggel, Gécsek Fanni teniszezővel alkot egy párt, aki az Európa-bajnok kalapácsvető, Gécsek Tibor lánya.

Nem Szoboszlai az egyetlen, akit összeboronáltak Szabó Zsófival az utóbbi időben: legutóbb kollégájával, Miller Dáviddal hozták hírbe.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Index/Papajcsik Péter)