A Velveten az Instahíradóban rendszeresen szemlézzük, mi a legérdekesebb abból, ami a közösségi médiában történik.
  • Tetoválással fejezte ki férje, Ben Affleck iránti komoly elköteleződését Jennifer Lopez. Az énekes-színésznő a legfrissebb Instagram-posztjának tanúsága szerint Valentin-nap alkalmából varatta magára az alábbi tetkót, pontosabban egy végtelen jelet, melybe beleillesztették keresztneveiket. Ha tovább lapoz, azt is láthatja, hogy Affleck is csináltatott egy hasonló tetoválást. Ez volt egyébként az első Valentin-nap, amelyet házastársakként ünnepelhettek meg.
  • Az X-Faktor korábbi győztese, Oláh Gergő egy 2006-os felvételt posztolt. A bejegyzésben feleségének, Nikinek üzent.

„Majdnem elfelejtettem kitenni valami csicsás képet Valentindéjszra...Ja...mer nem is voltunk sehol... Itthon voltunk és összeszedtél a padlóról mert szétestem egy picit... Aztán neked hála, sikerült kijönnöm a gödörből, mire a gyerekek hazajöttek a suliból... Van hogy nem vagyunk jól, van hogy veszekszünk... De mi már soha nem tudnánk egymás nélkül élni... És Pont ezen a napon éreztem, hogy újabb szintet lépett a kapcsolatunk... mert mindig ott vagyunk egymásnak és nem adjuk fel soha, bármilyen nehéz is...!!!”

  • Horváth Éva azoknak kedvezett az alábbi bikinis felvétellel, akik vonzónak találják a lábfejét.

„Ezt a képet azoknak hoztam, akik »imádják« a lábas fotóimat és mindig megkérdezik, hányas lábam van” – írta a képhez az egykori modell-műsorvezető.

  • Feleségének, Boginak Puskás-Dallos Peti is szerelmet vallott, mégpedig az alábbi fotóval. Az egymásba karoló házaspár szívet formáz.
  • Kárpáti Rebeka életében új fejezet kezdődik: hamarosan megnyitja saját ruhamárkája első üzletét.

„2020 év végén indítottam el a KINDA-t, a saját ruhamárkámat a félretett pénzemből, aminek rendeléseit volt idő, hogy az akkori albérletünk kisszobájában csomagoltam, majd küldtem ki. Sosem gondoltam volna, hogy 3 évre rá megnyitom az első üzlethelyiségemet Budapest belvárosában...”

  • A 24 órán át elérhető Instagram-történetének tanúsága szerint nem éppen úgy telt a Valentin-nap Szabó Zsófi számára, mint ahogy azt eltervezte. A videóból kiderül, hogy a Reggeli műsorvezetőjének forgatással telt a nap, ám ez estét egy elegáns budapesti étteremben töltötte, ráadásul nem akárkivel. A tévés a ValóVilág műsorvezetőjével, Schumacher Vandával kapcsolódott ki. Utóbbi a közös fotójukhoz azt írta: „Thank you for being my Valentine”.
  • Hónapok óta pedzegetik a médiában és különböző internetes fórumokon, minek köszönheti vagyonát Varga Márk, azaz G.w.M. Egy magyar bűnügyi lap arról is írt, hogy vizsgálat indult a rapper gyors vagyongyarapodása miatt. A zenész a vagyonát firtató kérdésekre az alábbi sorokkal reagált az Instagramon:

„Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e.... Persze itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint leakarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már... Istenem! Előadó vagyok nem bohóc ... Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom és ezzel lezártnak tekintem az ügyet! (Természetesen a lejáratásomban résztvevő illetékesekkel szemben megtesszük a jogi lépéseket!)” – üzente a rapper.

  • Mióta elvált férjétől, több férfival is románcba bonyolódott Emily Ratajkowski. A modellt legutóbb Eric André humoristával hozták hírbe, s bár eddig egyik fél sem nyilatkozott a viszonyukról, egy friss fotó tanúsága szerint igencsak jól érzik magukat együtt. A képen mindketten meztelenül láthatók: míg André nem Instagram-kompatibilis testrészeit emojival takarták ki, addig Ratajkowski úgy állt a tükör előtt fotózás közben, hogy ne villantson nagyot.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)