A népszerű énekes idén tervez házasodni, a jövőben pedig a családalapítástól sem riad vissza. Úgy érzi, helyt tud majd állni az élet több területén, vagyis az apaság, illetve a karrier terén egyaránt.

Vastag Csaba több mint egy éve ismerkedett meg szerelmével, Domján Evelinnel és nem sokkal később már fel is tette nagy kérdést szíve választottjának. A pár tavaly augusztus óta jár jegyben és terveik szerint már idén sort kerítenének az esküvőre. 


 
A magánélet mellett az X-faktor egykori felfedezettje a karrierjét sem szeretné elhanyagolni. Legutóbbi szerzeménye tavaly karácsonykor debütált  Köszönöm  címmel. Az énekes eredetileg nem tervezte publikálni a dalt, de menyasszonya biztatására megosztotta azt. 
 
„Zárt körben készítettük el a dalt, amely egy köszönetnyilvánítás volt. Ez stílusban egy kicsit eltér a korábbi zenéimtől, hiszen a menyasszonyomnak írtuk a zeneszerző társaimmal, eredetileg egy privát ajándéknak szánva.

Evelinnek azonban annyira megtetszett, hogy úgy döntöttünk, megosztjuk azt a nagyérdeművel

– árulta el Vastag, aki jelenleg gőzerővel dolgozik új dalain. A nóták ugyancsak eltérnek majd a tőle megszokott korábbi slágerektől, ugyanis szeretné magát egy új zenei stílusirányzatban kipróbálni, ami reményei szerint szintén elnyeri majd a rajongói tetszését. 


Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy Vastag Csaba, Keresztes Ildikó és Varga Miklós egy közös dallal készül a pápalátogatás tiszteletére. Vastag egy igazán megtisztelő lehetőségnek tartja a felkérést, hiszen elmondása szerint ő maga is katolikus családban nőtt fel. 
 
„Gyerekkorom óta fontos számomra a hit, amelyre szerintem mindenkinek szüksége van vagy lenne, hiszen olyan kapaszkodókat ad, amelyek el tudnak igazítani az életben és segítséget adnak a fontos kérdésekben. Az életem jó részét templomban töltöttem, egyházi iskolába jártam, voltam ministráns, éppen ezért nehéz lenne kiemelni egyetlen történetet, amikor ezek az értékek mutattak irányt.

A mi leendő gyermekeinket biztos, hogy vallásos nevelésben részesítjük, de minden más szülőnek is azt javaslom, tegyenek így, mert világos tájékozódási pontokat ad az életben

mutatott rá az énekes, aki szerelmével sok közös gyermeket szeretne a jövőben.   

Apaság és karrier 

Az énekes az eljegyzése után nem sokkal arról beszélt, hogy nagy családot szeretne. Vastag nem tart az apaságtól, ugyanis nagyon családcentrikus. Elmondása szerint mivel az elmúlt évtizedet megállás nélkül végigdolgozta, így úgy érzi, tud olyan anyagi biztonságot nyújtani leendő családjának, hogy ne kelljen hiányt szenvedniük semmiben.   

Nagyon remélem, hogy helyt tudok majd állni mint apa, mint férj és mint előadóművész. Nem szeretem, amikor valaki úgy áll ezekhez a dolgokhoz, hogy majd én leszek mindenben a legjobb.

Véleményem szerint az ember egy dolgot tud reálisan vállalni és az az, hogy a tőle telhető maximumot megteszi” – mondta Vastag Csaba, aki még hosszú évekig szeretne zenélni és fellépni, így nem tartja valószínűnek, hogy visszavesz majd a tempóból gyermekeik születése után. 

Egy idő után már nem az a célod és a vágyad, hogy minden városban fellépj a világon. Én mindent úgy szeretnék folytatni az életemben, ahogy azt most is teszem, szóval várunk.

Ha majd úgy érezzük, hogy esetleg a munka minőségi időt vesz el a családomtól, akkor azonnal változtatunk. Jelenleg visszavettünk a fellépések számából, ami abszolút tartható és kényelmes nekünk. Ha majd lesz kisbabánk, idővel akkor is kiforrja magát, hogy hogyan a legjobb” –vélekedett az előadóművész. Vastag ehhez igyekszik olyan világhírű zenészekről példát venni, mint Bon Jovi, akit bár sok gyerekkel megáldott a sors, mégis helytáll nemcsak családfőként, hanem a karrierje terén egyaránt.

(Borítókép: Fotó: Dupla Expo/Magyar Szabolcs)