A Maxim magazin minden évben egy 100-as toplistán rangsorolja a világ legvonzóbb nőit, a 2023-as győztessel azonban nem mindenki elégedett: sokan nem találják elég lehengerlőnek a háromgyermekes plus size modellt, Ashley Grahamet, aki a lista élén végzett.

A 35 éves modell olyan hírességeket kényszerített maga mögé, mint például Margot Robbie, Ana de Armas, Lily-Rose Depp, Cara Delevingne és Doja Cat. Maga sem tagadja, milyen nehezen békélt még szülés utáni alakjával – három fiúnak adott életet: Isaac 3 éves, az ikrek Malachi és Roman pedig 15 hónaposak –, ezért is jelent neki nagyon sokat, hogy őt hozták ki idén a világ legszexibb nőjének.

Graham, aki gyakran mutatkozik lenge öltözékben, mindig is a természetesség és az önelfogadás egyik legnagyobb szószólója volt, de a retusált fotók káros hatásairól is gyakran beszélt. 

Íme a Maxim címlapfotója:

Graham korábban a cenzúrázatlan valóságot is megmutatta: a smink és szépítő filterektől mentes szelfin jól látható, hogyan is fest a melle szoptatás közben. Nem titkolva, hogy melle mérete és alakja is drámaian megváltozott a szoptatás miatt.

Önt meglepte, hogy Ashley Graham lett a világ legszexibb nője?

(Borítókép: Ashley Graham. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)