Mióta életet adott ikergyermekeinek, időnként a szoptatás meghitt, bensőséges pillanatait megörökítő képeket is közzétesz a közösségi oldalán Ashley Graham. A világhírű plus size modellnek nincs könnyű dolga, hiszen az öthónapos Malachi és Roman mellett van egy kétéves kisfia, Isaac is, ám mint egy igazi anyatigris, igyekszik mindenben helytállni. 

Graham pár nappal ezelőtt is bevallotta követőinek az Instagramon, hogy elég fáradt. A bejegyzésben a modell egyúttal a cenzúrázatlan valóságot is megmutatta: a smink és szépítő filterektől mentes szelfin jól látható, hogyan is fest a melle szoptatás közben. Graham ráadásul egyszerre két csöppséget táplál anyatejével, nem titkolva, hogy melle mérete és alakja is drámaian megváltozott a szoptatás miatt.

Fáradtan, de itt vagyunk

– jelentkezett be az Instagramon a modell.

Graham néhány nappal ezelőtt azt is megmutatta követőinek, hogy néz ki a teste öt hónappal a szülés után.

Azoknak az anyukáknak posztolom ezt a videót, aki eddig nem, és talán soha nem is fogják visszanyerni szülés előtti alakjukat, meg azoknak is, akiknek szükségük van egy kis emlékeztetőre: úgy gyönyörű a tested, ahogy van. Így néz ki az én testem valójában öt hónappal a szülés és közel két évnyi várandósság után

– fogalmazott a plus size modell, aki a videóban fehérneműben lejtett táncot.