Féltve őrzik magánéletüket, éppen ezért közös műsorban sem szerepeltek még együtt, ám a TV2 kedvéért kivételt tett Vastag Csaba és menyasszonya, Domján Evelin. Az énekes és fiatal szerelme néhány pikáns információi is megosztott.

Az X-Faktor korábbi győztese nem tagadja: nagyon nehéz volt rávenni kedvesét a szereplésre, ám végül az Ütős ötös és a Mokka forgatására is elmentek. 

„Nem nagyon szeret szerepelni, sőt: most az, hogy bejöttünk hozzátok, első és lehet, hogy tán' utolsó alkalom. Egyáltalán nem az a szerepelni vágyó fajta, viszont nagyon jó szereplő. Igen sokat mókáztunk és kacagtunk. A műsor vége pedig mindent felülmúlt. Pénzt állt a házhoz” – magyarázta a TV2 reggeli műsorában Vastag, utalva ezzel arra, hogy az Ütős ötös tegnap esti adásában 10 millió forintot nyertek, amelyen igazságosan megosztozott a család.

Közelgő esküvőjükkel kapcsolatban az énekes úgy fogalmazott:

„Az esküvőre valóban sokat kell költeni, a mai világban ez nem egy olcsó műfaj. Nagyon szűk körű, családias, kedves kis esemény lesz. Nem akarunk sokat elárulni róla, mert általában a magánéletünkről sem mondunk sokat. Annyi mindent tudnak rólunk amúgy is, hogy ezt szeretnénk megőrizni magunknak. Nem nagyon lesznek kint drónok meg 8K-s felvevőegységek. Ez nem erről szól, ez rólunk szól.”

(Borítókép: Vastag Csaba és Domján Evelin. Fotó: TV2)