Néhány nappal ezelőtt vette kezdetét a SuperTV2-n a vendégváró valóságshow, a Hal a tortán című műsor új évada, mely bepillantást nyújt a magyar sztárvilág estéibe. A héten Kelemen Anna, Szorcsik Viki, Gáspár Virág, Szabó András Csuti és Kökény Attila engedte be otthonába a kamerákat.

A csütörtök esti adásban a fiatal influenszer, Gáspár Virág látta vendégül a sztárokat, akin nagy lehetett a nyomás, hiszen édesanyja, Bea asszony korábban a Konyhafőnök VIP-t, nővére, Evelin pedig a MasterChef VIP-t nyerte meg.

A fiatalnak a vendégvárásban és a felszolgálásban édesapja, Gáspár Győző segédkezett, aki a vacsora után nem titkolta, hogy a vendégek nem igazán lopták be magukat a szívébe.

Megmondom őszintén, 24 éve vagyok közszereplő, de ilyen sintér celebekkel én még az életemben nem találkoztam.

Az egyik kiönti a pezsgőt, a másiknak kiesik a foga, nem tudtak az asztalnál enni. Úgyhogy, gyerekek, feltették az i-re a pontot, készen vagyok, lehet takarítani” – fakadt ki a showman.

Az alábbi videókban láthatja, mire gondolt Gáspár. Kökény Attila hitte úgy, hogy kiesett a foga a vacsora alatt. Ezen Szorcsik nagyot nevetett.

Kökény volt az is, aki ügyetlenül nyitotta ki a pezsgőt.

(Blikk)

( Borítókép: Gáspár Győző. Fotó: Index/Kaszás Tamás)