Az ingatlanhoz tartozik még egy teremgarázs ls egy zárt tároló is, amelyet 10 millió forint értékben kötelező kiváltania az új tulajdonosnak.

Dukai Regina újdonsült édesanyaként a költözés mellett döntött, ugyanis családjának most már nagyobb térre van szükségük. A népszerű magyar modell hosszú évekig él a budapesti, XVI.kerületi lakásában, ám most eladásra kínálja szeretett otthonát.

A modell lakáshirdetését a Bors szúrta ki, amelyből kiderül, hogy a másfél szobás, 45 négyzetméteres lakásért közel 65 millió forintot kér a tulajdonosa. Az ingatlan szépen fel van újítva és hozzá tartozik egy 25 négyzetméteres erkély is.

„Féltve őrzött ékszerdobozom várja új lakóját! Hosszú évek óta éltem itt, és bár számtalanszor lett volna lehetőségem nagyobb otthonba költözni, én mégis ragaszkodtam ehhez a napfényes, nyugodt, aprócska otthonhoz.

Kertvárosi környéken van, számomra olyan volt, mintha vidéken élnék

– áll a bejegyzésben, amelyből kiderült továbbá, hogy a lakáshoz tartozik egy teremgarázs-beálló, valamint egy 2,5 négyzetméteres zárt tároló is, ezeket 10 millió forint értékben kötelezően meg kell vásárolnia az új tulajnak.

(Borítókép: Dukai Regina. Fotó: Velvet)