Április 24-től, azaz ma estétől érkezik a Szerencsekerék negyedik évada, mely egy előzetes tanúsága szerint a korábbi szériákhoz hasonlóan rengeteg vicces pillanatot tartogat.

A TV2 vetélkedőjének műsorvezetője, Kasza Tibi minden adásban gondoskodik a jó hangulatról. A ma esti adásban például a férfiassága miatt kerül kellemetlen helyzetbe. Akkor ugyanis, amikor az egyik játékos elárulja, miért jelentkezett a játékra, Kasza azt is szóba hozza.

A játékos, Kata elárulta: azért érkezett a Szerencsekerékbe, hogy tolatóradart nyerjen magának, mivel nem a legjobb sofőrnek vallja magát. Mikor megpróbálta állítását bizonyítani a műsorvezetőnek, meglepő indoklással kezdte a tolatóradar meglétének szüksegességét. Kasza rögtön magára is vette a hallottakat.

„Én úgy gondolom, hogy olyan pici és olyan vékony egy...ö...oszlop....” – kezdte a hölgy a mesélést, melynek hallatán Kasza rögtön megilletődött, és arra kérte a játékost, hogy nyugtassa meg, hogy még mindig a vezetésről beszélnek.

„Mindig amikor piciről és vékonyról hallok, azt gondolom, hogy rólam van szó...” – mondta a sliccét igazgatva a műsorvezető.

Az adásokban az új szériában is két civil versenyző és egy-egy sztár teszi próbára a tudását és a szerencséjét. Az új széria epizódjai radásul egy újdonságot is tartogatnak a játék menetét illetően, a kerékre ugyanis felkerült egy új szelet is, amely nagyon különleges kihívásokat, és helyzeteket ígér. A párbaj szeletet a 2. és 3. fordulóban pörgethetik ki a játékosok. Aki ezt kitekeri, annak valamelyik játékostársával kell párbajoznia, és a vicces szituációkkal, gagekkel tűzdelt megmérettetésekben Kasza Tibor és Sydney van den Bosch is részt vesz majd. A párbajoknak tétje is van, ám azt a játékos dönti el, hogy maximum 100 000 forintig mennyit kockáztat az abban a körben addig összegyűjtött pénzéből. Amennyiben győz, a tét összegét elnyeri a párbajellenfelétől, ha veszít, akkor a vetélytársa nyeri el tőle.

(Borítókép: Kasza Tibi. Fotó: TV2)