Hírösszefoglalónkban még: Herczeg Zoltán fél, hogy drogbotránya megbélyegzi a karrierjét, Molnár Anikó bevallotta, hogy retusálja-e a képeit az OnlyFans-re.

Király Viktor

Még februárban került napvilágra a hír, miszerint Király Viktor és felesége, Anita kapcsolata megromlott. Miután a sztárpár házassága tényleg komoly válságba került, egyre kisebb volt az esélye annak, hogy sikerül helyrehozniuk a kapcsolatukat. Ekkor már több hónapja nem éltek együtt a Blikk információi szerint. Úgy tűnik azonban, hogy ez a történet mégsem ér szomorú véget: az utóbbi időben jó irányba fordultak a dolgok, pár héttel ezelőtt már az énekes születésnapját is kettesben ünnepelték Törökországban.

„Azt érzem, nagyon jó úton haladunk Anitával, de semmit sem szeretnénk elkiabálni. A 39. születésnapomra kaptam tőle ezt a hétvégét, és kicsit mindketten úgy éreztük magunkat, mint a kapcsolatunk elején. Azt gondolom, nem mi vagyunk az első és az utolsó házaspár, akiknek gondjaik adódtak. Egy ilyen időszak nyilván nyomot hagy az ember lelkén, kedvén, de Anitával az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat” – jegyezte meg az énekes, majd kitért arra is, hogy visszaköltözött-e hozzá a felesége a kisfiával.

Szeretnénk, ha minden úgy lenne, ahogy régen, és annyit elárulhatok, hogy efelé tartunk

– tette hozzá Király Viktor.

Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, nem eldobni 

– emelte ki a Best magazinnak Király.

Kiss Tibi

A Quimby frontembere, Kiss Tibi 2020 elején terápiás céllal elvonult a nyilvánosság elől alkohol- és drogfüggősége miatt. 15 évvel korábban már megküzdött a démonjaival, de most újra szembe kellett néznie velük. Közel három évet hagyott ki a zenélésből, majd az elvonó óta először tavaly ősszel teljes létszámmal lépett színpadra a zenekar.

Az nem tett jót nekem, hogy visszaestem, és sok volt az élet, sok volt az alkohol, sok volt a munka, sok volt az éjszakázás

– mondta Kiss Tibi, aki immáron több mint két éve tiszta. Állítása szerint akkor érezte, hogy nagy a baj, amikor már hetek óta nem aludt – Blikk

Herczeg Zoltán

Hat hónap előzetes letartóztatás után egy hete hagyhatta el a börtönt a drogügybe keveredett Herczeg Zoltán. A divattervező jelenleg nyomkövetővel a lábán házi őrizetben van, és miután fogadhat vendégeket, párja, Mariann szinte egy percre sem hagyja magára. 

A Blikknek az egyik szomszéd mesélt a sztár lelkiállapotáról is. A bennfentes szerint Herczeg szeretné tisztára mosni a nevét és bebizonyítani, hogy – a vádakkal ellentétben – nem drogkereskedő, csupán fogyasztott a tiltott szerekből. 

„Mindenáron szeretné, ha kiderülne az igazság és azzal tisztázhatná magát. Nem akarja, hogy az emberek, de legfőképpen a szakma elítélje, megbélyegezzék az ügye miatt” – mesélte a lapnak Herczeg egyik ismerőse. „Ő ismert, sikeres divattervező, akinek a ruháit eddig előszeretettel vásárolták és büszkén viselték az emberek. Attól tart, hogy ezután ez már nem így lesz, és a drogbotránya derékba törheti a kemény munkával felépített karrierjét, tönkreteheti a hírnevét” – zárta sorait az ismerős, aki szerint munka híján a divattervező megélhetése is kockán foroghat.

Molnár Anikó

Molnár Anikó továbbra is szeretné megmutatni, hogy nem csak a huszonéveseké a világ. Az egykori villalakó és Nagy Ő erotikus tartalmaira nagyon hamar, nagyon sokan voltak kíváncsiak az OnlyFans-en, ezért rögtön a kiemelt tartalomgyártók 1 százalékába került. A magyar celeb a TV2 Mokka című műsorában azt is elárulta, hogy retusálja-e a képeit a közösségi oldalon:

Pontosan ez a célom egyébként, nem is nagyon szeretném retusálni a képeket.

Meg akarom azt mutatni, hogy 47 évesen is megmutathatja magát egy nő, mert engem nagyon zavar az, hogy csak a huszonévesekről szól minden. Huszonévesen nagyon könnyű szépnek lenni, de negyven fölött azért már egyre nehezebb, de szeretném megmutatni, hogy van remény” – fogalmazott Molnár.

(Borítókép: Király Viktor és Virág Anita. Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty)