Till Attila szerint ezzel már kicsit elkésett a naptárdíva tekintve, hogy egy ország láthatja az intim képeit.

Az Ütős Ötös ma esti adásába Kiszel Tünde érkezik majd, hogy a kapott kérdések kapcsán megtippelje, vajon milyen választ adtak ugyanazokra a kérdésekre a magyarok. A játék egy pontján egy igen testhezálló kérdést fel a naptárdívának Till Attila.

Mondjon egy személyt, akinek még véletlenül sem szeretné elküldeni fehérneműs képeit

– mondta a műsorvezető, mire a játékosok közül talán Kiszelnek volt a leghatározottabb válasza.

Én a gyerekemnek nem küldeném el

– jelentette ki Kiszel, aki mostanra 22 naptárt kiadott intim fotóival, amit Tilla meg is jegyzett a médiaszemélyiségnek. Mégis, úgy tűnik, Kiszel Tünde kellemetlenül érezné magát, ha közvetlenül a lányának küldene fehérneműs képet. Az pedig, hogy milyen arányban egyezik véleménye a legtöbb magyaréval, az Ütős ötös ma esti adásából kiderül.

Donatella már nem akar a naptárakban szerepelni 

A naptárdíva lánya, Hunyadi Donatella korábban elárulta, hogy miért nem akar többé édesanyja naptárjaiban szerepelni. Tíz évvel ezelőtt még nem bánta, mára azonban csak a témaválasztásban segít.

„Jó buliként emlékszem rá vissza. Most már távol áll tőlem, nem nagyon foglalkozom vele érdemben, csak amikor megkérdezi a véleményemet, hogy mi lenne jó téma, akkor ebben segítek” – árulta el a modellként tevékenykedő fiatal lány.

(Borítókép: Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella. Fotó: Trenka Attila/Index)