Kilépett édesanyja, Kiszel Tünde árnyékából Hunyadi Donatella. A naptárdíva egyetlen gyermeke idén fog diplomázni énekesnőként a Zeneakadémián, közben modellként is bontogatja a szárnyait.

Bár volt idő, amikor a legjobb barátai előtt is titkolta, ki az édesanyja, Hunyadi Donatellát ma már nem igazán éri kritika szeretett szülője miatt. A fiatal lány ezt azért tartotta fontosnak leszögezni, mert egy lap arról cikkezett nemrég, hogy gyerekkorában sokat cikizték, amikor meglátták, hogy Kiszel Tündével került címlapra. 

„Most megragadom az alkalmat, hogy elmondjam, hogy ez kicsit fel lett fújva. Nem bántottak engem sose. Egyszer-kétszer fordult elő életemben, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt, hogy mondjuk beszóltak. De akkor megvédtem magam, és ma már nincs ilyen egyáltalán” – tisztázta a TV2 Mokka című műsorában a fiatal szépség.

Hunyadi arról is beszélt, miért nem szerepel már édesanyja naptáraiban. Tíz évvel ezelőtt még nem bánta, mára azonban csak a témaválasztásban segít. 

„Jó buliként emlékszem rá vissza.

Most már távol áll tőlem, nem nagyon foglalkozom vele érdemben,

csak amikor megkérdezi a véleményemet, hogy mi lenne jó téma, akkor ebben segítek” – árulta el a modell.

Néhány nappal ezelőtt Schobert Lara  tett hasonló nyilatkozatot: a fiatal influenszer arról beszélt, hogyan kezeli szülei, Schobert Norbi és Rubint Réka hírnevét.

(Borítókép: Hunyadi Donatella. Fotó: TV2)