A túlzott plasztika miatt az utóbbi időben többször is kritikával illették a pop 64 éves királynőjét, aki legutóbbi, félresikerült arcfeltöltését követően ígéretet tett, hogy egy időre felhagy a botox-szal. Úgy tűnik, fogadalmát nem sikerült betartania.

A Velvet legutóbb egy idén februári Instahíradójában tett említést arról, hogy Madonna arca már-már a felismerhetetlenségig torzult a rengeteg plasztikai beavatkozás miatt. Akkortájt kavart hatalmas botrányt, amikor a február 6-án rendezett 65. Grammy-díjátadó gálán teljesen felpuffadt arccal lépett a színpadra. A rajongók padlót fogtak, amikor meglátták kedvencüket, aki cseppet sem hasonlított régi önmagára.

Bár Madonna kezdetben tagadta, hogy kés alá feküdt volna, néhány héttel a díjátadó után azzal a szöveggel tett közzé egy fotót az interneten, hogy végre kezd helyreállni az arca a feltöltés után. Ekkor a popdíva állítólag úgy döntött, szeretné visszanyerni természetes külsejét a világkörüli turnéjára, így egy időre felhagy a plasztikával. A minap azonban, amikor 29 éves párjával New Yorkba indult egy zongoraestre, kiderült, hogy fogadalmát nem sikerült betartania: ismét egy plasztikai malőr volt felfedezhető az arcán.

Az énekesnő bő fekete nadrágban, fehér ingben és nyakkendőben érkezett az eseményre, arcát azonban egy hatalmas napszemüveggel igyekezett eltakarni, ugyanis ismét felpuffadt a botox kezelések miatt.

„Nem arról volt szó, hogy abba hagyja a plasztikai beavatkozásokat? Nem értem, miért kell így elcsúfítania saját magát. Remélem egyszer észhez tér” – írta az énekesnő egyik elkeseredett rajongója, aki többedmagával egyetemben súlyos kritikaként megfogalmazva egy légyhez hasonlította „kedvencét” az interneten.

Madonna július 15-én, Vancouverben kezdi meg a The Celebration Tour című turnéját, amely négy évtizedes zenei pályafutásának állít emléket.

Előny is kovácsolható belőle

Legyünk nők vagy férfiak, a különböző szépészeti beavatkozások, köztük a botox is az előnyünkre válhat, egészen addig, amíg azt mértékkel tesszük. A gond akkor kezdődik, ha az esztétikai módosítások testképzavarba csapnak át, a természetes vonásaink pedig idővel semmivé válnak.

(hirado.hu)

(Borítókép: Madonna. Fotó: Getty Images)