Már jó ideje Ferrari-lázban ég Jákob Zoltán. Magyarország egyik leggazdagabb embere három tűzpiros luxusautóval is büszkélkedhet – hamarosan érkezik a negyedik is –, melyekről a közösségi oldalán is gyakran posztol. Mint kiderült, az idegenektől sem félti luxusparipáit: azokba majdhogynem bárki beülhet.

A milliárdos üzletember, aki hamarosan a TV2 Bachelor – A Nagy Ő című műsorában keresi a szerelmet, szívesen szerez örömet másoknak. A több száz millió forintot érő ferrarijába sok járókelő beült már, ám attól Jákob nem tart, hogy váratlanul elhajtanak vele.

„Általában tinédzsereknek adom oda. Egy idő után sorba álltak, jöttek külföldiek, be akartak ülni, de akkor mondtam, hogy csak tinédzsereknek lehet. (...) Azért nem félek, [hogy elmennek vele],  mert szerintem nem tudják elindítani a Ferrarit. Nem tudják egyesbe tenni. Teljesen különbözik minden más autótól, nem is mondom meg most ezért, a jövőre tekintve. (...) Ahonnan jöttem, ott természetes volt, hogy a saját dolgait megosztja másokkal. Nem féltem ezt az autót senkitől. Töltődöm, mikor beleül egy gyerek, és azt mondja, úristen, életem álmát valósítottad meg” – magyarázta a TV2 riportjában az üzletember, aki eredetileg nem is Ferrarit, hanem Maseratit akart venni.

Az eső mosta autóról az Instagramon is láthatunk felvételt.

A Ferrariról Jákob korábban is mutatott már videót.

(24.hu)

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)